Halkolbász fesztivál 2024

Nagykörű - 2024. július 27.

A Halkolbász fesztivál 2024. július 27. napon kerül megrendezésre. Magyarországon jelentősen alacsonyabb a halfogyasztás rátája, mint más országokban. Ez a nagykörűi rendezvény és a támogatói azonban azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy népszerűsítsék a halételeket, a hal fogyasztását hazánkban, hiszen amellett, hogy egy nagyon finom és sokoldalúan elkészíthető alapanyag, rendkívül egészséges is.

A Magyar Halkolbász Lovagrend ebben az évben is kiemeli a halak fogyasztásának jelentőségét, ugyanis a halételekkel nem csupán az étrend tehető változatossá, de számos jótékony hatással bír a benne lévő ásványi anyagok, jó minőségű fehérjék, vitaminok és az omega-3 zsírsavak miatt.

A Tisza-parti településen rengeteg halétellel, bemutatókkal, előadásokkal és egyéb kísérő programokkal várják az érdeklődőket. Ez a program nem csak a halkedvelők számára kellemes időtöltés. A hangulat évről évre fantasztikus, s a halételek kóstolása mellett értékes tudásra tehetnek szert a látogatók. Aki szereti a hasát, annak itt a helye!

Kapcsolódó Youtube videó:

Halkolbász fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!