107 találat 2024. márc. 29. és 2024. nov. 30. között

Bor és Kenyér Ünnepe
Bor és Kenyér Ünnepe
Siófok, 2024. augusztus 16 - 20.
Siófokon rendezik ezt a színvonalas ünnepi programot, amelyre szeretettel várják a családokat. A nyári eseményen a családi programok mellett a kultúra és a gasztronómia is feltűnik majd.
bővebben
Csongrádi Borfesztivál
Csongrádi Borfesztivál
Csongrád, 2024. augusztus 17 - 20.
A város már a honfoglalás idején is szőlőtermesztéssel foglalkozott. A népszerű programon minden a bor körül forog, de lesz egyéb más programlehetőség is.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Eger, 2024. augusztus 22 - 24.
Hamarosan begurulnak a legfinomabb étkeket hozó járművek Egerbe is. A manapság nagy érdeklődésnek örvendő minőségi street food ételek egyre nagyobb területeket hódítanak meg. A felgyorsult élet, az állandóan rohanó mindennapok ritmusát veszik fel az étkezési szokások is.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonkenese, 2024. augusztus 24.
Akik házias és különleges ízvilágú lecsóra vágynak, látogassanak el a Balaton mellé, ahol ebben az évben is megtartják a méltán népszerű lecsós rendezvényt. Itt a család apraja-nagyja kikapcsolódhat, hiszen az eseményen izgalmas programok várhatók.
bővebben
Csípős Fesztivál
Csípős Fesztivál
Nagymaros, 2024. augusztus 31.
A csípőspaprika és a csípős ételek kedvelőinek szól ez az esemény. A több éve megrendezésre kerülő nagymarosi rendezvény évről évre egyre nagyobb méretet ölt, hiszen most már több naposra nőtte ki magát.
bővebben
Vulkanikus Borok fesztiválja
Vulkanikus Borok fesztiválja
Gyöngyöspata, 2024. augusztus 31.
Ez a rendezvény arra hivatott, hogy bemutassa az érdeklődőknek azokat a borokat, melyekhez a felhasznált szőlő olyan talajban termett, ahol korábban aktív vulkáni tevékenység zajlott. Heves megye egyik gyöngyszeme ad otthont ennek az eseménynek, mely a hatalmas érdeklődésre való
bővebben
Vadpörkölt fesztivál
Vadpörkölt fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. szeptember 6 - 8.
A Zala megyeiek egyik legnívósabb rendezvénysorozata a gasztro csúcsok legjobbjai között található alapanyagokból válogatott. A vadpörkölt és a bor külön is remek hozzávalók, de együtt egy fantasztikus együttest alkot, melyet a programsorozat be is mutat.
bővebben
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Bóly, 2024. szeptember 7.
A Baranya megyei településen is megfőzik az ízletes csirkepaprikást. A szüret el sem múlhat enélkül az étel nélkül, hiszen már hagyomány lett annak megfőzése és elfogyasztása a szüretelők, bortermelők körében ezen a vidéken.
bővebben
Vadgasztronómiai Fesztivál
Vadgasztronómiai Fesztivál
Soponya, 2024. szeptember 7.
Változatos program kínálat, ízletes falatok, zenés műsorok szórakoztatják a vadász fesztiválra érkezőket idén is. A soponyai eseményen kutyás és solymász bemutatók, játékok, íjászat és sztárvendégek biztosítják a nagyszerű időtöltést.
bővebben
A régi Magyarország ízei
A régi Magyarország ízei
Nyíregyháza, 2024. szeptember 8.
Az ősz egyik legkedveltebb gasztronómiai eseménye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül megtartásra. A nyíregyházi feszt egy kulináris élményeket nyújtó rendezvény.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!