107 találat 2024. márc. 29. és 2024. nov. 30. között

Pálinka és párlatverseny
Pálinka és párlatverseny
Kárász, 2024. május 11.
A Baranya megyei Kárászon az idén újfent megrendezik a pálinka és párlat kedvelők gasztro és kulturális eseményét. Több, mint öt éve, hogy elindult a kezdeményezés egy pálinkás programsorozatra, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
bővebben
Félúton fesztivál - Halászléfőző verseny
Félúton fesztivál - Halászléfőző verseny
Kiskunhalas, 2024. május 11.
Szíves látás, ízletes halászlé és izgalmas versenyhangulat is lesz Kiskunhalason, a főzőverseny felé félúton. Ezen a remek eseményen színes programok, élőzene, kézműves- és kirakodóvásár is várja a családokat, baráti társaságokat.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Szeged, 2024. május 16 - 26.
A szegedi Borfesztivál több napon keresztül, több helyszínen, 150 borász, közel 200 kézműves jelenlétével és 250 programmal várja a kilátogatókat. A borfesztiválon gasztroudvar, hídi vásár is megrendezésre kerül.
bővebben
Avasi borangolás
Avasi borangolás
Miskolc, 2024. május 16 - 19.
A miskolci Avas hegy több évszázados borkultúrára tekint vissza, a város lakói pedig igyekeznek ezt a hagyományt évről évre feleleveníteni. A Borbarátok Társasága egyesület által szervezett borászati program napokon át várja a látogatókat Miskolc szívében.
bővebben
Pálinkafesztivál
Pálinkafesztivál
Gyula, 2024. május 17 - 19.
Ebben az évben is mindenkit vár a népszerű pálinkás rendezvény a fürdővárosban. A Dél-Alföld egyik legnagyobb rendezvénye ez, amelyre évente több tízezer látogató érkezik. Magas színvonalú szakmai és szórakoztató programokkal várnak mindenkit.
bővebben
Balatoni hal és borünnep
Balatoni hal és borünnep
Balatonfüred, 2024. május 17 - 20.
Ez az esemény idén is megrendezésre kerül, amelyen immáron 4 Balaton-parti város is részt vesz. Az érdeklődőket sok szeretettel várják a városok. Gasztro, borászati és kulturális programok kavalkádja várja a látogatókat ezen a pár napon!
bővebben
Laskafesztivál
Laskafesztivál
Kazár, 2024. május 18.
Évente újra és újra megrendezik ezt a különleges eseményt, amely a laskáról és a tócsniról szól. A szervezők sok meglepetéssel készülnek bármely korosztály számára.
bővebben
Szamócás Vásári Forgatag
Szamócás Vásári Forgatag
Lajosmizse, 2024. május 18.
A városban ebben az évben is elérhető a szamócát kedvelők számára egy különleges rendezvény, amelyen előkerülnek a házi lekvárok, pálinkák, sütemények és sok más.
bővebben
Gulyásfesztivál és Pásztortalálkozó
Gulyásfesztivál és Pásztortalálkozó
Hortobágy, 2024. május 18.
A magyar szürkemarha ünnepére invitálnak mindenkit Hortobágyra. Ezen a napon egy hagyományőrző rendezvény keretein belül vehetünk részt, javasolt az egész családdal érkezni.
bővebben
Palkonyai Nyitott Pincék
Palkonyai Nyitott Pincék
Palkonya, 2024. május 18 - 19.
Palkonya községe Baranya megyében található, ahol pünkösd alkalmával az idén is megnyitják a pincéket a betérő látogatók számára. Több, mint 20 éve, hogy évről évre sokezer ember látogat el a településre az esemény kapcsán.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!