Laskafesztivál 2024

Kazár - 2024. május 18.

A Laskafesztivál 2024. május 18. napon kerül megrendezésre. Évente újra és újra megrendezik ezt a különleges eseményt, amely a laskáról és a tócsniról szól. A szervezők sok meglepetéssel készülnek bármely korosztály számára.

Az egész napos program mindenkit kellemesen kikapcsol a dolgos hétköznapokból. A csuda klassz programok és a finom ételek mindenkit várnak. A település a népművészet és a folklór területén igen nagy hagyományokkal rendelkezik, így a programok is eköré csoportosulnak. A különleges ételreceptekhez a helyszínen hozzá lehet jutni és akár otthon kipróbálni.

A kazári rendezvény programjai között természetesen sütő és főző verseny is lesz, amelyet a direkt erre a célra kihelyezett sátorokban tartanak meg. A tócsni sütésre az elmúlt években is sokan beneveztek és elkészítették saját házi receptjüket. Aki nem laskát vagy tócsnit készít, az is részt vehet a versenyen, hiszen bármilyen hazai étel elkészíthető. A kézművesek helyi termékeit bárki megvásárolhatja, emellett a kézművesházban a gyerekek megtanulhatják a népi mesterségek alapjait.

Laskafesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!