Pálinkafesztivál 2023

Pálinkafesztivál 2023 Gyula

Gyula - 2023 évi időpont nem ismert!

Ebben az évben is mindenkit vár a népszerű pálinkás rendezvény a fürdővárosban. A Dél-Alföld egyik legnagyobb rendezvénye ez, amelyre évente több tízezer látogató érkezik. Magas színvonalú szakmai és szórakoztató programokkal várnak mindenkit.

A jó minőségű magyar pálinka népszerűsítése a szervezők fő célja, hiszen ez az ital hungarikum. A rendezvényen mintegy 20 pálinkagyártó lesz jelen különleges párlataival, amelyet természetesen megízlelhetnek a látogatók. A helyszínen találkozhatunk a hazai vizeken evező Gyulai Pálinka Manufaktúrával, de más neves pálinkaházak is érkeznek a helyszínre, így Tiszaföldvárról és Újszilvásról is számíthatunk finom pálinkákra és párlatokra.

Mesterkurzusok, pálinkás ételkészítési bemutatók, vezetett pálinkakóstolók, közfoglalkoztatási kiállítás és vásár, Békés Megyei Horgász- és Vadásznap is várja az érdeklődőket. A színpadon egész napos koncertek lesznek, ahol a hazai könnyűzenei élet képviselői szolgáltatják a talpalávalót. Fellép Demjén Ferenc, Szikora Róbert és az RGO, a Hooligans, a TNT és még sokan mások.

Pálinkafesztivál 2023 információk:

Weblap: -
E-mail: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner