Vulkanikus Borok fesztiválja 2024

Gyöngyöspata - 2024. augusztus 31.

A Vulkanikus Borok fesztiválja 2024. augusztus 31. napon kerül megrendezésre. Ez a rendezvény arra hivatott, hogy bemutassa az érdeklődőknek azokat a borokat, melyekhez a felhasznált szőlő olyan talajban termett, ahol korábban aktív vulkáni tevékenység zajlott. Heves megye egyik gyöngyszeme ad otthont ennek az eseménynek, mely a hatalmas érdeklődésre való tekintettel immáron nem először kerül megrendezésre a szervezők jóvoltából.

A település Önkormányzata ezúttal is kitesz magáért, ugyanis megannyi változatos programlehetőséggel készül, hogy a látogatók feledhetetlen élményben részesüljenek. A teljesség igénye nélkül, íme néhány: bemutatók, élő koncertek, bográcsos ételek, a tájegységre jellemző fogások, népviselet, helyi-, és vendégborászok hosszú sora és számos egyéb érdekesség.

A programban résztvevő pincészetek nagy örömmel és különleges nedűkkel várják a kóstolni vágyó vendégeket. A bort az időjárási körülményeknek megfelelő hőfokra hűtve kínálják, s mellé jó hangulatot, kellemes beszélgetést, festői környezetet biztosítanak.

Kapcsolódó Youtube videó:

Vulkanikus Borok fesztiválja 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!