Balatonfüredi Borhetek 2024

Balatonfüred - 2024. augusztus 9 - szeptember 1.

A Balatonfüredi Borhetek 2024. augusztus 9 - szeptember 1. között kerül megrendezésre. Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, mely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.

A Balatonfüred-Csopak borvidék nedűi messze földön híresek. Most ennek állítanak a helyiek és a helyi termelők méltó ünnepet. A borosgazdák szinte ellepik a város sétányát, amely kellemes hangulatot áraszt. Több héten keresztül bárkinek lehetősége nyílik a finom borokat végig kóstolni. Ha éppen itt nyaralunk, akkor akár minden nap kilátogathatunk ide, hiszen a finom borok mellett különleges programokkal is készülnek a szervezők.

Ebben az évben is lesz borlovagrend avatás, finom ételek várnak mindenkit és természetesen szól a zene is a füredi bornapok alatt. Emellett a Balaton gyönyörű természeti környezete is hívogatja a látogatókat. Akik kedvelik a különleges ételeket és a finom borokat azok ne hagyják ki ezt a programot.

Kapcsolódó Youtube videó:

Balatonfüredi Borhetek 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!