158 találat 2024. máj. 8. és 2025. jan. 31. között

Veterán Találkozó
Veterán Találkozó
Kiskunhalas, 2024. június 21 - 23.
Az egyesületet, melynek szervezésében áll ez a kiskunhalasi esemény, egy baráti társaság alapította ’94-ben, s azóta már több, mint 20 alkalommal rendezték meg a találkozót, melyet mindig hatalmas érdeklődés fogadott.
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Balatonfüred, 2024. június 22 - 29.
Minden zenész, pontosabban gitáros már jól ismeri azt a rendezvénysorozatot, ahol minden a gitárokról szól. A balatoni város ad otthont a megrendezésre kerülő eseménynek, ahol a zenészek, tanárok, szakmabeliek vagy épp amatőr műkedvelők találkoznak.
bővebben
Napforduló Jógafesztivál
Napforduló Jógafesztivál
Budapest, 2024. június 22.
Mindenkit várnak szeretettel jógázni a Margitszigetre a következő Jógás ünnepre, mely lehetőséget biztosít hódolni ennek a különleges, testre és lélekre is ható mozgásformának. A szabadtéri ingyenes esemény alkalmat ad arra, hogy az érdeklődők a természet adta környezetben
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Máriakálnok, 2024. június 22.
A Győr-Moson-Sopron megyei Máriakálnokon az idén is megrendezésre kerül a virágok kedvelői számára népszerű feszt, mely évek óta az egyik legkedveltebb programsorozat a térségben. Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a rendhagyó eseményre.
bővebben
Répce Running Futófesztivál
Répce Running Futófesztivál
Répcelak, 2024. június 22.
Ha valaki szereti az aktív testmozgást, pláne szabad téren, semmiképp se hagyja ki ezt a répcelaki programot! Vas megyében újra megrendezésre kerül ez a sportesemény, melyre nagy szeretettel várják a jelentkezőket.
bővebben
Amerikai autós nap
Amerikai autós nap
Szigetvár, 2024. május 24 - 26.
Újra feldübörögnek a motorok és összegyűlnek a legmenőbb amerikai verdák, oldtimer autócsodák és a tuningolt izomautók, hogy látványos show-elemekkel és számtalan érdekességgel kápráztassák el a rendezvényre érkező rajongókat.
bővebben
Pick Up Drive
Pick Up Drive
Romhány, 2024. június 27 - 29.
Nógrád megyében újra megrendezik a népszerű rendezvényt, amelyre bármely amerikai autó kedvelőt szeretettel várnak. A különleges autók, a rock and roll és a számtalan bulizenekar a megfelelő hangulatról fog gondoskodni.
bővebben
BOLDOGkisfalud Feszt
BOLDOGkisfalud Feszt
Bodrogkisfalud, 2024. június 27 - 30.
„Bor, zene, boldogság…” ezzel a mottóval indul a többnapos rendezvény Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének Bodrog és Zemplén övezte gyöngyszemén, Bodrogkisfaludon. A helyiek hatalmas vendégszeretettel várják a látogatókat.
bővebben
Víz Zene Virág Fesztivál
Víz Zene Virág Fesztivál
Tata, 2024. június 28 - 30.
A családok részére évek óta megrendezésre kerülő tatai eseményen fergeteges vidámság és program kavalkád vár mindenkire. Az összművészeti fesztet több helyszínen tartják.
bővebben
AlfaCity
AlfaCity
Dunaújváros, 2024. június 28 - 29.
Ismét megnyitja kapuit a világ legnagyobb hivatalos Alfa Romeo találkozója, amelyre megközelítőleg 1500 autót várnak a szervezők. A rendezvény helyzínéül a Szalki-sziget szolgál. A területen igény szerint kemping és szabadstrand is igénybe vehető.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!