158 találat 2024. máj. 8. és 2025. jan. 31. között

Balatoni Szezonnyitó
Balatoni Szezonnyitó
Siófok, 2024. május 17 - 20.
Évről évre Pünkösd idején kerül megrendezésre ez a siófoki esemény. A szezon nyitásának ünnepsége már az 1880-as években is óriási sikert aratott. Ez a hagyományos, a régió turizmusához köthető ünnep a Siófokra látogató vendégeknek nyújt ízelítőt a város
bővebben
SopronFest
SopronFest
Sopron, 2024. május 17 - 19.
A hűség városa ad otthont egy fergeteges rendezvénysorozatnak, ahol a képzőművészet kerül középpontba. Legyen szó könnyű- vagy komolyzenéről, festészetről, irodalomról, ezen a programlistán biztosan helyet kap. Mivel manapság már nincs esemény gasztroprogram nélkül,
bővebben
Pünkösdi Fesztivál és Vásár
Pünkösdi Fesztivál és Vásár
Beled, 2024. május 17 - 19.
Győr-Moson–Sopron megyében is tartanak többnapos pünkösdi rendezvényt, mely évről évre egyre nagyobb tömeget vonz. Minden kikapcsolódni vágyónak egy rendkívül színvonalas eseményben lehet része, ha ellátogat a beledi helyszínre.
bővebben
Dunakanyar Motoros Találkozó
Dunakanyar Motoros Találkozó
Vác, 2024. május 17 - 19.
Vácot ismét ellepik a motorosok, hiszen a Duna-parti helyszínen megrendezik a váci motoros találkozót. A fergeteges programokkal bármely korosztályt sok szeretettel várnak. A motorokat kedvelők egyik legkedveltebb találkozóhelye ez a családi esemény.
bővebben
Méta Fesztivál
Méta Fesztivál
Balatonboglár, 2024. május 18 - 20.
A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.
bővebben
Pünkösdi Mulatság
Pünkösdi Mulatság
Füzér, 2024. május 18 - 19.
A Füzéri vár többnapos rendezvénysorozata számtalan meglepetést tartogat a családok számára. Pünkösdkor a mulatozás idején a hagyományőrző programok teljes tárháza megtalálható lesz.
bővebben
Sárkányeresztő fesztivál
Sárkányeresztő fesztivál
Pákozd, 2024. május 18 - 19.
Pünkösdi hétvége nem telhet el szórakozás nélkül a településen, így újra készülhetünk. Itt a helye mindenkinek, aki szeretné ezt a hétvégét fantasztikusan eltölteni.
bővebben
Comic Con
Comic Con
Budapest, 2024. május 18 - 19.
Kétségkívül egy igazán színes rendezvényről van szó, mely megeleveníti kedvenc képregényeink és filmjeink. Ez a cosplay esemény kedvenc sorozatainkról, filmjeinkről, képregényeinkről, társasjátékainkról szól, így kár volna kihagyni!
bővebben
Dunakanyar Fesztivál
Dunakanyar Fesztivál
Nagymaros, 2024. május 18.
Az előző évekhez hasonlóan újra megrendezésre kerül a nagymarosi rendezvénysorozat, amelynek célkitűzése, hogy a Dunakanyart minél többen megismerjék. A csodálatos környezetben megrendezett zenés családi rendezvényen a környék több városába látogathatnak el az érdeklődők.
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Szolnok, 2024. május 18.
Minden autó- és motor kedvelőt, valamint kísérőt nagy szeretettel várnak a festői Tiszaliget árnyas fái alá egy izgalmas összejövetelre. A főszerep a gépállatoké, de más érdekesség is helyet kap a szolnoki eseményen, a szervezők semmiképp nem hagyják unatkozni az
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!