132 találat 2024. ápr. 23. és 2025. jan. 31. között

Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2024. szeptember 8.
Tökölön nem lesz hiány az elektromosság jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
Libafesztivál
Libafesztivál
Kiskunfélegyháza, 2024. szeptember 13 - 14.
A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye évről évre megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.
bővebben
Tánctalálkozó
Tánctalálkozó
Pécs, 2024. szeptember 13 - 16.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Filmpiknik
Filmpiknik
Eger, 2024. szeptember 13 - 15.
Újfajta moziélményt szeretne közönségének és a filmrajongóknak adni ez a program, ahol ingyenes filmvetítések várják több napon keresztül több helyszínen a filmek és a mozizás szerelmeseit. Az egri szabadtéri mozi egyedülálló élményt kínál.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Ágfalva, 2024. szeptember 14.
A Nyugat–Dunántúli régióban, Győr-Moson-Sopron megyében található a település, ahol több éve már futó- és sport programok lehetőségével várják a látogatókat, melynek célja, hogy egyre több embert csalogassanak ki a természetbe sportolni, futni.
bővebben
BME Egyetemi Napok
BME Egyetemi Napok
Budapest, 2024. szeptember 17 - 19.
Ez a budapesti buli az, amely mindenkit hív egy igazán nagyszerű szórakozásra. A fantasztikus programok mellett a sörözés és a jó zene garantálja a felejthetetlen hangulatot.
bővebben
Tanuló Város Fesztivál
Tanuló Város Fesztivál
Pécs, 2024. szeptember 19 - 21.
Felfedezni, felfedezővé válni az egyik legjobb dolog a világon. A felfedezés örömét, a megismerés, a kíváncsiság kifejezését vette alapul az a program, mely évről évre segítséget nyújt az eredményesebb tanulás, tanítás sikerének eléréséhez.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Budapest, 2024. október 10.
Természetesen a főváros sem marad ki a humánerőforrás menedzsment ihlette rendezvényből! A munkaerőpiac, a technológia, a világ folyamatos változása életre hívja a HR állandó megújulását.
bővebben
Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2024. október 31 - november 3.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Pontyshow
Pontyshow
Budapest, 2024. november 8 - 10.
A Ponty Show egy olyan budapesti horgász kiállítás ahol minden pecás álma valóra válik, hiszen itt a legújabb horgászfelszereléseket, botokat, orsókat, kiegészítőket vásárolhatja meg, valamint profi horgászok mutatják be a különleges trükköket és praktikákat az
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!