Libafesztivál 2023

Libafesztivál 2023 Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyháza - 2023 évi időpont nem ismert!

A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye a minden évben megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.

A színvonalas kiskunfélegyházi eseményre mindenkit sok szeretettel várnak a helybéliek. A főzőversenyeken mindenki bemutathatja tudását, hiszen lehetőség lesz főzni ebből a nemes „alapanyag”-ból. A legjobbak díjazásban részesülnek a hagyományokhoz hűen. A vendégek számtalan libából készült finomságokból kóstolhatnak, melyekkel igazán mindenki kedvére tesznek a rendezvény szervezői.

A kulturális és szórakoztató programok sem maradhatnak el természetesen az idén sem. Bőven lesz választék, hiszen több műfaj is képviselteti magát ezen a színvonalas eseményen. Hagyományőrzők is tiszteletüket teszik, valamint bábjátékok is szórakoztatják a kiérkezőket. Gyermekeknek még több meglepetéssel készülnek, mint az előző években. Több hazai ismert sztár lepi el a színpadokat, s fergeteges hangulattal ajándékoznak meg minden zenerajongót.

Libafesztivál 2023 információk:

Weblap: -
E-mail: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner