Libafesztivál 2023

Kiskunfélegyháza - 2023. szeptember 8 - 9.

A Libafesztivál 2023. szeptember 8 - 9. napon kerül megrendezésre. A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye évről évre megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.

A színvonalas kiskunfélegyházi eseményre mindenkit sok szeretettel várnak a helybéliek. A főzőversenyeken bárki bemutathatja tudását, hiszen lehetőség lesz főzni ebből a nemes „alapanyag”-ból. A legjobbak díjazásban részesülnek a hagyományokhoz hűen. A vendégek számtalan libából készült finomságokból kóstolhatnak, melyekkel igazán mindenki kedvére tesznek a rendezvény szervezői.

Természetesen egyéb szórakoztató programok sem maradhatnak el. Bőven lesz választék, ugyanis több műfaj is képviselteti magát ezen a színvonalas eseményen. Hagyományőrzők is tiszteletüket teszik, valamint bábjátékok is szórakoztatják a kiérkezőket. Több ismert hazai sztár lepi el a színpadokat, s fergeteges hangulattal ajándékozzák meg a zenerajongókat.

Kapcsolódó Youtube videó:

Libafesztivál 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!