147 találat 2024. márc. 29. és 2024. nov. 30. között

Szent György-hegy hajnalig
Szent György-hegy hajnalig
Hegymagas, 2024. június 1.
Bor-túrának ideális ez az ősz elején tartott hegymagasi rendezvény. Barangolás a szőlő-sorok mellett, borkóstolók és vidám zenék, gasztro különlegességek és hangulatos reggeli piknik várja ezen a hétvégén a borkedvelőket.
bővebben
Motoros Hétvége
Motoros Hétvége
Túrkeve, 2024. június 6 - 9.
Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Túrkevén újra felbőgnek a motorok a nyári hétvégén. Ismét megrendezik a motorosok a túrkevei találkozójukat, mely a város egyik legkedveltebb eseménye. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra a legérdekesebb program lehetőségeket.
bővebben
Móri Motoros Találkozó és Rockfesztivál
Móri Motoros Találkozó és Rockfesztivál
Bodajk, 2024. június 6 - 9.
Közép-Dunántúl régióban, pontosabban Fejér megyében ismét felbőgnek a motorok, hiszen Bodajkon rendületlenül megkezdődtek az előkészületek a következő Motoros és Rock Ünnepre. Motor és rock rajongók eljövetelére várnak a szervezők.
bővebben
HéCarFest
HéCarFest
Héreg, 2024. június 8.
Jó hangulatú autós összejövetelekből sosem elég, ezért hát Héregen is készülnek a szervezők egy egész napos, izgalmas programokkal teletűzdelt eseménnyel az autó tartók és kedvelők számára.
bővebben
Off Road fesztivál
Off Road fesztivál
Somogybabod, 2024. június 11 - 16.
Idén is megrendezik ezt az eseményt Somogybabodon, ahol terepjárók és autók is csatlakoznak a dagonya megmérettetéshez. A többnapos feszten izgalmas programok várják az off-roadok szerelmeseit. Sárban dagonyázás és monstrum járművek is szereplői lesznek az őrületes shownak.
bővebben
Bősiek - Bősért
Bősiek - Bősért
Bős, 2024. június 13 - 15.
Az évek óta megrendezésre kerülő programsorozat immár több napos szórakozási lehetőséget nyújt a kilátogatóknak. A rendezők nem csak a helyi lakosságot, hanem a környékbelieket is nagy szeretettel látják.
bővebben
Játékfesztivál
Játékfesztivál
Pápa, 2024. június 14 - 16.
Az évente megrendezésre kerülő pápai programon művészeti együttesek bemutatói, gasztronómiai rendezvények, sörfesztivál és kézműves vásár várja az érdeklődőket.
bővebben
Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Szolnok, 2024. június 18 - 22.
Ez a szolnoki tiszavirág esemény újra megrendezésre kerül, amelyre bátran el lehet látogatni családostul is, hiszen mind a fiataloknak, mind az időseknek hatalmas programkínálat áll rendelkezésére. A rendezvény több helyszínen is párhuzamosan kerül megrendezésre, így mindenki
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Tihany, 2024. június 21 - 30.
A levendula egy olyan gyógyhatással bíró gyógynövény, melyet sokoldalúan felhasználnak ma már több iparágban is. Rendkívül hasznos illóolajokat tartalmaz, amelyet az aromaterápiás kezelésekben is előszeretettel használnak. Egy hagyományos háztartásban is sokoldalúan fel lehet
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Balatonfüred, 2024. június 22 - 29.
Minden zenész, pontosabban gitáros már jól ismeri azt a rendezvénysorozatot, ahol minden a gitárokról szól. A balatoni város ad otthont a megrendezésre kerülő eseménynek, ahol a zenészek, tanárok, szakmabeliek vagy épp amatőr műkedvelők találkoznak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!