Levendula fesztivál 2023

Levendula fesztivál 2023 Tihany

Tihany - 2023 évi időpont nem ismert!

A levendula egy olyan gyógyhatással bíró gyógynövény, melyet sokoldalúan felhasználnak ma már több iparágban is. Rendkívül hasznos illóolajokat tartalmaz, melyet az aromaterápiás kezelésekben is előszeretettel használnak. Egy hagyományos háztartásban is sokoldalúan fel lehet használni.

A Tihany környékén élők szerencsések, ugyanis van egy olyan kis mesés birodalmuk, melyek igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak az ott élőknek. Mindenkinek látnia kellene legalább egyszer ezt a lila felhővé változó mezőt virágzáskor, s ennek apropóján olyan lehetőség adott az érdeklődők számára, hogy egy programsorozat keretein belül megcsodálják a levendulát.

Több, mint tíz éve már, hogy Levendulafesztivál című rendezvényre várják minden alkalommal a gyógynövény iránt érdeklődőket. Ezen a hétvégén, „Szedd magad” néven akciót is hirdetnek. Színes a programkínálat is az előző évekhez hasonlóan, lepárlás megtekintése, levendula termesztéséhez kapcsolódó hagyományok megismerése és egyéb különlegességek felfedezésére is lesz lehetősége a kilátogató természetbarát vendégnek. Mindenkit szeretettel várnak a tihanyi Levendula napokra.

Levendula fesztivál 2023 információk:

Weblap: -
E-mail: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner