Levendula fesztivál 2024

Tihany - 2024. június 21 - 30.

A Levendula fesztivál 2024. június 21 - 30. között kerül megrendezésre. A levendula egy olyan gyógyhatással bíró gyógynövény, melyet sokoldalúan felhasználnak ma már több iparágban is. Rendkívül hasznos illóolajokat tartalmaz, amelyet az aromaterápiás kezelésekben is előszeretettel használnak. Egy hagyományos háztartásban is sokoldalúan fel lehet használni.

A Tihany környékén élők szerencsések, ugyanis van egy olyan kis mesés birodalmuk, melyek igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak az ott élőknek. Mindenkinek látnia kellene legalább egyszer ezt a lila felhővé változó mezőt virágzáskor, s ennek apropóján olyan lehetőség adott az érdeklődők számára, hogy egy programsorozat keretein belül megcsodálják a levendulát.

Több, mint tíz éve már, hogy Levendulafesztivál című rendezvényre várják minden alkalommal a gyógyhatású növény iránt érdeklődőket. Ezen a hétvégén, „Szedd magad” néven akciót is hirdetnek. Az előző évekhez hasonlóan színes a programkínálat: lepárlás megtekintése, levendula termesztéséhez szükséges ismeretek elsajátítása és egyéb különlegességek felfedezésére is lesz lehetősége a kilátogató természetbarát vendégnek. Mindenkit szeretettel várnak a tihanyi Levendula napokra.

Kapcsolódó Youtube videó:

Levendula fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!