Tiszavirág Fesztivál 2022 Szolnok

Tiszavirág Fesztivál Szolnok 2022

2022. június 15 - 19.

Ez a szolnoki esemény újra megrendezésre kerül, amelyre bátran el lehet látogatni családostul is, hiszen mind a fiataloknak, mind az időseknek hatalmas programkínálat áll rendelkezésére. A rendezvény több helyszínen is párhuzamosan kerül megrendezésre, így mindenki megtalálhatja azt a kulturális élményt, amely igazán érdekli. A szervezők idén is kitettek magukért, hiszen tényleg mindenkire gondoltak.

A finom nedűket kedvelőket várják a borok és pálinkák szerelmesei. Számos neves pincészet képviselteti magát a rendezvényen. A sörbarátokra is gondoltak, hiszen csak nekik is megnyílik egy utca, így a hazai sörrajongók sem maradnak program nélkül. A nagy sikerre való tekintettel a természetkedvelők sem mehetnek haza igazi élmény nélkül, várja őket a tiszavirág-túra, amelynek keretében az érdeklődők a Viktória Yacht Club segítségével tekinthetik meg ezt a természeti csodát. A Tiszavirág-híd sem kerülte el a szervezők figyelmét, hiszen itt Hídi vásárt rendeznek, ahol megannyi kézműves portékák közül válogathatunk.

Azok, akik kimondottan a zene és egyéb kulturális műfajok miatt látogatnak el a helyszínre, pontosan tudják, hogy idén is színvonalas előadásokra számíthatnak. Népzenei, kocsmazenei és jazz koncertek is lesznek. A Tisza partot ezekben a napokban a kellemes zene, a kellemes illatok, a kézműves remekek és a finom italok jellemzik.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner