Tiszavirág Fesztivál 2024

Szolnok - 2024. június 18 - 22.

A Tiszavirág Fesztivál 2024. június 18 - 22. között kerül megrendezésre. Ez a szolnoki tiszavirág esemény újra megrendezésre kerül, amelyre bátran el lehet látogatni családostul is, hiszen mind a fiataloknak, mind az időseknek hatalmas programkínálat áll rendelkezésére. A rendezvény több helyszínen is párhuzamosan kerül megrendezésre, így mindenki megtalálhatja azt a kulturális élményt, amely igazán érdekli.

A finom nedűket kedvelőket várják a borok és pálinkák szerelmesei. Számos neves pincészet képviselteti magát a rendezvényen. A sörbarátokra is gondoltak, hiszen nekik is megnyílik egy utca. A nagy sikerre való tekintettel a természetkedvelők sem mehetnek haza igazi élmények hiányában, várja őket a tiszavirág-túra, amelynek keretében az érdeklődők a Viktória Yacht Club segítségével tekinthetik meg ezt a természeti csodát. A Tiszavirág-híd sem kerülte el a szervezők figyelmét, hiszen itt Hídi vásárt rendeznek, ahol megannyi kézműves portékák közül válogathatunk.

Azok, akik kimondottan a zene és egyéb kulturális műfajok miatt látogatnak el a helyszínre, pontosan tudják, hogy idén is színvonalas előadásokra számíthatnak. Népzenei, kocsmazenei és jazz koncertek is lesznek. A Tisza partot ezekben a napokban a kellemes zene, a kellemes illatok, a kézműves remekek és a finom italok jellemzik.

Tiszavirág Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!