79 találat 2024. márc. 28. és 2024. okt. 31. között

Zsolnay Fényfesztivál
Zsolnay Fényfesztivál
Pécs, 2024. július 4 - 7.
Idén újra megnyitja kapuit ez a rendezvény, amely több napon keresztül fényárba borítja a várost. 10.000 négyzetméternyi felületre történik meg a kivetítés, amelyet különleges show műsor kísér.
bővebben
Martin György Néptáncfesztivál
Martin György Néptáncfesztivál
Szeged, 2024. július 12 - 14.
Több száz táncos gyűlik egybe évről évre a szegedi néptáncfeszten. A nyári rendezvényen a hazai néptáncegyüttesek és határon túli együttesek is szép számban érkeznek.
bővebben
VeszprémFest
VeszprémFest
Veszprém, 2024. július 16 - 20.
A kulturális nagyrendezvény évről évre dinamikusan fejlődik, és különleges programot kínál az igényes zene és művészetkedvelőknek. Világhírű előadók 2002 óta szórakoztatják az érkező vendégeket az eseményen.
bővebben
Bábfesztivál
Bábfesztivál
Szeged, 2024. július 19 - 21.
A városban Kemény Henrik bábművésznek állítanak emléket a rendezvénnyel. A művész több évtizeden keresztül szórakoztatta a gyermekeket, így méltán érdemes arra, hogy emlékét megőrizzük.
bővebben
Pannónia Folk Feszt
Pannónia Folk Feszt
Balatonkenese, 2024. július 20.
Több napos rendezvényre várják a népi hagyományokat kedvelőket. A balatonkenesei esemény középpontjában a Szivárvány népdalkör áll. A rendezvénynek a Széchenyi Park és a helyi Tájház ad otthont.
bővebben
Crescendo Nyári Akadémia
Crescendo Nyári Akadémia
Tokaj, 2024. július 21 - augusztus 2.
Sok éve kerül megrendezésre ez a rendkívüli esemény. A szervezők olyan komolyzenei mesterképzést kínálnak a jelentkezőknek, mely hazánkban szinte páratlan, mindezt egy csodálatos borvidék, Tokaj területén megrendezve.
bővebben
Kodály fesztivál
Kodály fesztivál
Kecskemét, 2024. július 22 - 29.
A Bács-Kiskun megyei településen kerül megrendezésre a komolyzenei program. Az esemény a térség egyik legkedveltebb rendezvénye. A várost zenei élményekkel tarkítják a többnapos programsorozat alkalmával.
bővebben
LÖSZ Fesztivál
LÖSZ Fesztivál
Hódmezővásárhely, 2024. július 26 - 27.
A Dél-Alföld kultúrájának és hagyományainak bemutatására megrendezett esemény idén is várja a látogatókat számtalan izgalmas, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programmal. Ezt a hagyományőrző mulatságot a Zöld Szikla Művészet – és természetvédő Alapítvány,
bővebben
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Tiszafüred, 2024. július 26 - 28.
Idén nyáron is megrendezésre kerül és várja a minőségi kultúra és természet kedvelőit a tiszafüredi operafesztivál eseménye. A rendezvénysorozaton lesz komolyzenei-kerékpáros túra emellett fantasztikus zenei élmények várnak mindenkire.
bővebben
Thealter - Nemzetközi Színházi Fesztivál
Thealter - Nemzetközi Színházi Fesztivál
Szeged, 2024. július 26 - augusztus 3.
20 évnél is nagyobb múlttal rendelkező szegedi színházi programsorozatot újra megrendezik. Sok szeretettel várják az érdeklődőket a nagyszabású kulturális eseményre, mely több napon keresztül szórakoztatja a színház szerelmeseit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!