79 találat 2024. márc. 28. és 2024. okt. 31. között

Krisna-völgyi Búcsú
Krisna-völgyi Búcsú
Somogyvámos, 2024. július 26 - 28.
A Krisna völgy egy varázslatos hely a maga szeretetteljes környezetével, s a benne szorgosan munkálkodó emberekkel egy új világot tár a látogatók elé. Az itt megrendezésre kerülő esemény hozzájárul ahhoz, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt páratlan és feledhetetlen
bővebben
Ördögkatlan fesztivál
Ördögkatlan fesztivál
Nagyharsány, 2024. július 30 - augusztus 3.
A Villányi-hegységben Nagyharsány település ad otthont ennek a nívós fesztnek. Több napon keresztül látogatható a rengeteg program, amely már évek óta megrendezésre kerül. A rendezvényen színházi és jazz előadások, könnyűzenei programok várnak mindenkit.
bővebben
Jazzfőváros
Jazzfőváros
Kecskemét, 2024. augusztus 1 - 4.
Évről évre sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők a jazz fővárosába. A kecskeméti rendezvényen több napon keresztül szól a zene, amelyen nemzetközi előadók is szép számmal képviseltetik magukat.
bővebben
Jazzpiknik
Jazzpiknik
Paloznak, 2024. augusztus 1 - 3.
Ez a nyár sem telhet el a különleges paloznaki piknik nélkül, amely különleges programok kínálatával várja az érkező vendégeket. A Balaton partja és a hatalmas bulik mindenkit várnak.
bővebben
Csángó Fesztivál
Csángó Fesztivál
Jászberény, 2024. augusztus 6 - 11.
Az esemény célkitűzése, hogy egy adott kisebbségben élő magyar népcsoport, ez esetben a csángó-magyarok kulturális értékeit, életét, a csángó-embereket minél szélesebb rétegnek mutassák be Jászberényben.
bővebben
Tanyafeszt
Tanyafeszt
Cserkeszőlő, 2024. augusztus 8 - 11.
Cserkeszőlőn nagy fába vágják a fejszéjüket a szervezők, hiszen megrendezésre kerül a már sokak által ismert szokatlan programsorozat. A rendhagyó többnapos rendezvény évről évre tele van meglepetésekkel.
bővebben
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Abaliget, 2024. augusztus 9 - 11.
Abaligeten rendezik ezt a nemzetközi méretet öltő zenei fesztet, amelyre mindenkit várnak a szervezők. A hazai előadók mellett számtalan külföldi előadó is fellép. A közkedvelt bluegrass, a folk és a dzsessz zene is elérhető itt az érdeklődők számára.
bővebben
Arcus Temporum
Arcus Temporum
Pannonhalma, 2024. augusztus 23 - 25.
A pannonhalmi Főapátságnál ebben az évben is érdemes pár napot eltölteni, hiszen hagyományos művészeti programok széles tárházával várják a látogatókat.
bővebben
Várlak fesztivál
Várlak fesztivál
Fülek, 2024. augusztus 29 - szeptember 1.
Füleken kerül megrendezésre a többnapos kulturális és szórakoztató programsorozat soron következő alkalma, mely évről évre sokszínű programmal várja a kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Kiskőrös, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
Bács-Kiskun megyében már jól ismerik a kiskőrösi térséget felemelő eseménnyel előrukkoló rendezvénysorozatot, melyet több évtizede évről évre megrendeznek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!