79 találat 2024. márc. 28. és 2024. okt. 31. között

V4 Fesztivál és Színház Találkozó
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
Nagymaros, 2024. június 20 - 24.
A V4 (azaz a Visegrádi Négyek) találkozójának Nagymaros település ad otthont. Az esemény tulajdonképpen egy színházi együttműködés, amely összesen 4 ország művészeit fogja össze.
bővebben
Barokk Fesztivál
Barokk Fesztivál
Eger, 2024. június 21 - 23.
Ebben az évben is barokk városunk ad otthont a rendezvénynek. A város közterein több napon keresztül XVIII. századi zenék hallhatók, amelyek bárki számára elérhetők.
bővebben
Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Veszprém, 2024. június 21 - 23.
Veszprémben hamarosan megrendezésre kerül az operett műfaj, valamint Rátonyi Róbert munkásságának kedvelőinek nagy örömére a többnapos operett gála, mely számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra bármely korosztálynak.
bővebben
Mézesvölgyi Nyár
Mézesvölgyi Nyár
Veresegyház, 2024. június 22.
Szabadtéri programokkal, színdarabokkal és zenei különlegességekkel készül Pest megye legnagyobb összművészeti rendezvénysorozata. Kulturális kalandozás várja az érdeklődőket.
bővebben
Múzeumok Éjszakája
Múzeumok Éjszakája
Budapest, 2024. június 22.
Évek óta hatalmas népszerűségnek örvend ez a kulturális esemény, mely során különleges körülmények között kereshetjük fel hazánk számos múzeumát. Az éjszakai múzeumi programok idén is érdekes lehetőségeket kínálnak az egész családnak.
bővebben
Kaláka Fesztivál
Kaláka Fesztivál
Eger, 2024. június 27 - 30.
Eger a nyári szezonban a fesztiválozóknak kedvez, hiszen ez a feszt is megrendezésre kerül. A különlegesen izgalmas programokkal teli rendezvény bármely korosztálynak kínál minőségi programlehetőségeket.
bővebben
Sétatér fesztivál
Sétatér fesztivál
Pécs, 2024. június 27 - 30.
A gesztenyefák árnyékában idén is várja a látogatókat ez a szép város különleges rendezvényére. Nagyszerű gasztro és kulturális programsorozatok várnak az érdeklődőkre, hiszen a régió borászatai mind képviseltetik magukat az eseményen.
bővebben
Bondoró fesztivál
Bondoró fesztivál
Balatonalmádi, 2024. június 28 - 30.
A Veszprém megyei település pár napra ismét egy varázslatos világgá alakul át. A programsorozat újfent átalakítja az utcákat néhány napra, hiszen a Bondoró Utcaszínház feszt nevet viselő esemény megrendezésre kerül a színházrajongók nagy örömére.
bővebben
Velencei-Tavi fesztivál
Velencei-Tavi fesztivál
Velence, 2024. június 28 - 29.
Ha valaki pihenésre vágyik - legyen az aktív vagy passzív - mindképp tegye szabaddá magát erre a néhány napra, hogy legyen ideje átélni a csodálatos pillanatokat a természetben. Itt megnyugvásra lel test és lélek egyaránt, hisz az embert körülvevő környezet nagyban hozzájárul
bővebben
Cordis fesztivál
Cordis fesztivál
Bicske, 2024. június 29.
Bicskén a Hősök tere, a Plébániakert és természetesen a templom ad otthont a Cordis keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztnek. Rengeteg lehetőséget kínálnak a szervezők, hogy hozzájáruljanak az érkező családok együtt töltött minőségi idejéhez.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!