Zsolnay Fényfesztivál 2024

Pécs - 2024. július 4 - 7.

A Zsolnay Fényfesztivál 2024. július 4 - 7. között kerül megrendezésre. Idén újra megnyitja kapuit ez a rendezvény, amely több napon keresztül fényárba borítja a várost. 10.000 négyzetméternyi felületre történik meg a kivetítés, amelyet különleges show műsor kísér.

A pécsi fényjátékok mellett természetesen kulturális programok is szép számmal akadnak a városban, amelyek között számtalan színházi és újcirkuszi előadás is megtalálható. A Székesegyház homlokzatán újra feltűnnek a mapping alkotások, amelyeknek ebben az időpontban zajlik a pénzdíjazással járó versenye. A hazai rendezvények közül ez kiemelkedő lesz, így érdemes ide az egész családdal ellátogatni.

Grandiózus élményt nyújt a fényfeszt minden korosztály számára, emellett az utcaművészek és a zenei koncertek is várják a látogatókat. A mesterséges fényalkotások mellett a természetes napfény is előtérbe kerül, így sok projekt lesz látható ebben a műfajban is. Szimfonikus zenekari koncertek, külföldi fellépők, szabadtéri rendezvények várhatók a teljes programkínálatban. A koncertek végén a fényfelvonulásban gyönyörködhetnek a látogatók. Az újcirkuszi előadások pedig a város főterén kerülnek megrendezésre.

Kapcsolódó Youtube videó:

Zsolnay Fényfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!