Klassz a pARTon! Fesztivál 2024

Balatonszárszó - 2024 évi időpont nem ismert!

Az évek óta megrendezésre kerülő klasszikus zenei rendezvény ötletét egy fellépés adta, amelyet Érdi Tamás Liszt-díjas zongoraművész adott Varsóban egy festői szépségű tó partján. Évről évre visszahívták és egyre erősödött benne a gondolat, hogy ilyen jó lenne itthon is, hasonló koncerteket rendezni vízpartokon.

A balatonszárszói esemény célkitűzése a klasszikus zene népszerűsítése, amelyet ingyenes, a közönség számára könnyen megközelíthető helyszíneken megrendezett programok lehetőségével igyekszenek elérni a szervezők. A feszten elsősorban a hazai zenei élet kiválóságai lépnek fel, de számos külföldi előadó is megtiszteli jelenlétével a jelenlévőket.

Balatonszárszón a koncertnek a Központi Strand ad helyet, a többnapos program kínálaton zongoraművészek, rézfúvós együttes és neves operaénekesek lépnek majd fel. A rendezők a kicsikről sem feledkeznek meg: interaktív verskoncerttel várják a gyerekeket. Egyedülálló élményt nyújtanak a különleges strandkoncertek, az egész családnak nyújtva feledhetetlen kikapcsolódást.

Kapcsolódó Youtube videó:

Klassz a pARTon! Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!