VOLT Fesztivál 2022 Sopron

VOLT Fesztivál Sopron 2022

2022. június 21 - 25.

Közel húsz esztendeje várja a bulizni vágyókat a szabadság és a hűség városa Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei programjára, a VOLT Fesztiválra. Június utolsó hete nyüzsgő fesztiválvárossá varázsolja Sopront, ahol évről évre számos zenei műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják a zeneimádó nagyérdeműt.

A nyár nem múlhat el zenei fesztiválok nélkül, mert a zene az kell, legyen szó pop vagy rockzenéről, világzenéről vagy alternatív stílusról. A zenerajongók egyre népesebb tábora, valamint a rendezvény színvonalas programkínálata és növekvő népszerűsége az oka annak, hogy a VOLT Feszt már a 2000-es évek elejére kinőtte a kezdeti helyszínét, a soproni Sportcentrumot. Az esemény sikerességét a közönség létszámának gyors gyarapodása mellett a hazai és nemzetközi fellépők számának növekedése is hűen tükrözi. A rendezvény ideje alatt a Volt Rádió révén interjúk és különleges zenei kínálat juttatja el a fesztivál-hangulatot a távolabbi helyszínekre.

A rendezvény népszerűsége nem csak Magyarországon növekszik. Nemzetközi rangjának erősödését mutatja az is, hogy évről évre tiszteletüket teszik világhírű nemzetközi előadóművészek is a színpadon, és a hazai zenei élet legjei is képviseltetik magukat a közönség legnagyobb örömére.

A Soproni VOLT bulinapjaira többféle belépőjegy-típus közül lehet választani, a napijegytől a diákjegyen át a többnapos bérletig. A több napos eseményen szálláslehetőség is várja a fesztiválozókat a helyszínen, ahol kempingek, sátrak és faházak biztosítják a pihenés lehetőségét.

A rendezvénysorozat sokszínű zenei kínálata, a különböző zenei műfajok képviselői mellett további kulturális programok és sportesemények színesítik a minőségi időtöltés lehetőségét. A fergeteges partihangulat, a pihentető beszélgetések és színházi előadások tökéletes ötvözetet kínálnak fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A fesztiválhangulat mellett Sopron csodálatos történelmi városa látnivalóival tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner