Ozora fesztivál 2024

Dádpuszta - 2024. július 26 - augusztus 6.

Az Ozora fesztivál 2024. július 26 - augusztus 6. között kerül megrendezésre. A béke és szeretet rendezvényére invitálnak mindenkit ezen a nyáron is. Egy talpalatnyi Földi paradicsom lesz itt valamennyiünknek. Elektronikus zene, sivatagi blues zene és még sok más, ami az érdeklődőkre vár a program idején.

Ide az összes látogató kikapcsolódni jön és nyoma sincs az erőszaknak. A résztvevők többsége külföldről érkezik, leginkább a francia, spanyol és német fiatalokat lehet itt megtalálni. Nagyon sokan a kicsiket is kiviszik a rendezvényre, hiszen teljesen indulatmentes bulikra, programokra lehet számítani. A helyszín is lebilincselő, mivel ez egy mesterséges tónál található meg, amelyet hatalmas zöld terület, hegyek és dombok határolnak.

A domb tetején, a rendezvényen résztvevők a Mirador kilátóból is letekinthetnek majd a feszt helyszínére és a környező településekre. Itt minden a nyugalomról és a pihenésről szól, természetesen zenével összekötve. Egyedi fények, led installációk teszik különlegesebbé a programokat.

Kapcsolódó Youtube videó:

Ozora fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!