Boogiefeszt - Boogie Woogie Fesztivál 2024

Győr - 2024. november 29 - 30.

A Boogiefeszt - Boogie Woogie Fesztivál 2024. november 29 - 30. napon kerül megrendezésre. A boogie woogie egy zenei stílus és egy tánc elnevezése. Főként a blues, a country, valamint a western zenei műfajok szolgálnak alapjául ennek a stílusnak. Rendkívül hangulatos, vidám dallamok jellemzik, a tánc pedig nagyon látványos és pörgős.

Ezt kívánja bemutatni egy sereg táncos és zenész azoknak, akik még nem ismerik ezen a művészeti ágazatot. Néhány nap, amikor feje tetejére áll a város. A színpadokon szinte kifüstölnek a tánccipők a jobbnál jobb produkciók során, a zongora billentyűi meg olyan gyorsan kalapálnak a külföldi és hazai előadók ujjaitól, hogy szemmel követni képtelenség.

A győri eseményen amellett, hogy szemet gyönyörködtető show műsort tekinthet meg a közönség, különleges duókat, triókat is meghallgathat. Természetesen a meglepetésvendég egyik évben sem marad el! Látogasson ki, aki teheti és élvezze a fergeteges művészeti programsorozatot, továbbá szívja magába az őrülten jó hangulat energiáit!

Kapcsolódó Youtube videó:

Boogiefeszt - Boogie Woogie Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!