Koronázási Ünnepi Játékok 2024

Székesfehérvár - 2024. augusztus 18 - 20.

A Koronázási Ünnepi Játékok 2024. augusztus 18 - 20. között kerül megrendezésre. Itt egy felejthetetlen időutazáson vehetnek részt a történelem kedvelői, ugyanis a Királyi Napok rendezvénysorozat keretében az Árpád-házi királyok ősi koronázóvárosának falai közé beköltözik a középkor. A székesfehérvári téren felépített utcarészlettel, korhű életképekkel a nézelődő is a részese lehet a középkori életnek.

A gyerekeknek is nagyszerű szórakozás várható, ahol középkori játékokkal játszhatnak, illetve a bátrabbak lovagi tornán tehetik próbára magukat. A fából ácsolt pályán különböző akadályok között kell végigmennie a lovagjelöltnek, hogy elnyerje jutalmát és a leeresztett pallón át belépjen a „várba”.

Idén a többnapos magyar történelmi rendezvényen találkozhatunk jósokkal, boszorkányokkal, nézhetünk harcászati bemutatókat, zászlóforgatók parádéját, hallgathatunk középkori zeneelőadásokat, szórakozhatunk óriásbábok előadásán. Esténként tűzszínház szórakoztatja az egybegyűlteket. Nagyszerű fehérvári programok várják kicsiket és nagyokat egyaránt.

Kapcsolódó Youtube videó:

Koronázási Ünnepi Játékok 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!