187 találat 2024. ápr. 16. és 2024. nov. 30. között

Egri Bor Ünnep
Egri Bor Ünnep
Eger, 2024. július 11 - 14.
A nyári fesztiválok egyik kedvelt helyszíne, ahol az Érsekkertben kóstolhatjuk meg a legfinomabb borokat és a különleges házias ételeket. A fesztivált számtalan koncert program kíséri és Eger látnivalói is különleges programokat kínálnak.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Eger, 2024. július 11 - 13.
Ez a nagyszabású feszt az Egri Borvidék kiemelt eseménye. A hatalmas rendezvény sokféle programot tartogat a családok számára. A helyszínen megkóstolhatják a legjobb évjáratú borokat és részt vehetnek a kulturális programokon is.
bővebben
Gyenesi Bornapok
Gyenesi Bornapok
Gyenesdiás, 2024. július 11 - 14.
A forró nyári napokon igazán frissítőleg hat a gyenesi bornap rendezvénysorozat. A programok a kitűnő borokról, a fenséges gasztro élményekről szól, emellett népművészek bemutatói is megtekinthetők, valamint a helyszínen kézműves vásáron szerezhetjük be a helyi emlékeket.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Kiskunfélegyháza, 2024. július 12 - 13.
A kézműves sörök kedvelőinek jó hírünk van, hiszen a városban pár napon keresztül minden a finom sörök körül forog. Itt több féle sör is megkóstolható, emellett persze kulturális kavalkád is várható.
bővebben
Őszibarack Fesztivál
Őszibarack Fesztivál
Szatymaz, 2024. július 12 - 13.
A Csongrád megyei Szatymazon ismét megrendezik az őszi barack ünnepét. A településen több, mint 60 éve foglalkoznak a gyümölcs termesztésével a helyiek. Ma már 5-6 fajtát is termelnek, ezekből is válogathat a kedves vendég a kiállítás és a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Villányi Rozé Fesztivál
Villányi Rozé Fesztivál
Villány, 2024. július 12 - 13.
A villányi boroknak határon túlra szóló hírük van. Nem véletlen, hogy eme nedűk köré fesztiválhangulatot kerítenek. Az esemény a különleges színezetű rozé borokat emeli a középpontba. Ezt a karakteres, fiatalos stílust hordozza ez a rendezvény.
bővebben
Badacsonyi Borhetek
Badacsonyi Borhetek
Badacsony, 2024. július 12 - 28.
A borgasztronómiai fesztiválok közül ez az esemény kiemelt helyet képvisel, hiszen a finom borok mellett különleges kulturális programok, esténként színpadi fellépők, koncertek várják az érkezőket. A szakmai műsorok és előadások a szakma képviselőit is hívják.
bővebben
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Veszprém, 2024. július 12 - 21.
Ahogy a neve is sejteti, egy különleges boros rendezvényre invitálnak mindenkit. Az eseményről a jazz dallamok sem hiányozhatnak. Évről évre 10 000 feletti létszámra számítanak a szervezők.
bővebben
Cukorfalat Fesztivál
Cukorfalat Fesztivál
Szabadegyháza, 2024. július 12 - 13.
A Fejér megyei Szabadegyházán az idén is cukormázas lesz a hangulat, sőt nem csak a hangulat, hanem a kínálat is kedvezni fog az édesszájúaknak. A következő szabadegyházi eseményre nagy erőbedobással készülnek a szervezők, hiszen minden bizonnyal túlszárnyalja majd az eddigi
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hegyeshalom, 2024. július 12 - 14.
Remek hangulatú nyári programot ígér ez a több napos gasztronómiai rendezvény mind a borbarátok, mind a kikapcsolódni vágyók számára. Mesés környezet, finom borok és kiváló programok teszik feledhetetlenné a hétvégét az egész családnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!