187 találat 2024. ápr. 16. és 2024. nov. 30. között

Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Derekegyház, 2024. július 13 - 14.
Újra várják az érdeklődőket a palacsintás napokra, ahol ismét rekord mennyiségű palacsintát sütnek meg. A helyszínre érkezők biztosak lehetnek abban, hogy temérdek palacsintát falhatnak fel a rendezvényen.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Keszthely, 2024. július 17 - 21.
Keszthelyen ismét összegyűlhetnek a sört szerető közönség színe java, ugyanis a nyár kellős közepén megrendezésre kerül a legújabb évada a sörök rendezvényének. Bőséges kínálattal találhatja magát szembe a kilátogató vendégsereg.
bővebben
Rosé Fesztivál
Rosé Fesztivál
Zamárdi, 2024. július 18 - 21.
Ünnepélyes felvonulással kezdődik meg Zamárdiban ez a rendezvény. Ovis és felnőtt néptáncegyüttesek gondoskodnak a fergeteges hangulatról a finom rozék mellé. Esténként koncertek és utcabál, valamint gasztrokulturális programok lesznek.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatongyörök, 2024. július 18 - 21.
Balatongyörök is teret enged egy népszerű borfesztnek, amely a Balaton-parti sétányon kerül megrendezésre a gyönyörű platánfák hűsítő árnyékában. A több napos eseményen a balatongyöröki és a környékbeli borokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.
bővebben
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Ráckeve, 2024. július 19 - 21.
A Bud Spencer és a Terence Hill rajongók újra Ráckevén gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek kedvenceikről. A már több naposra nyúlt ráckevei feszten garantált a jó szórakozás.
bővebben
Dunamenti Halfesztivál
Dunamenti Halfesztivál
Mohács, 2024. július 19 - 20.
Különleges ízekkel és finom illatokkal várnak mindenkit a mohácsi rendezvényre, amely természetesen a Duna mellett kerül lebonyolításra. A gasztro-kulturális eseményre bárkit szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Sárospatak, 2024. július 19 - 20.
Akik kedvelik a tokaji borokat, azoknak biztosan a rendezvényen a helyük. A város apraja nagyja készül a neves eseményre, hogy a látogatók semmiben se szenvedjenek hiányt.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Mosonmagyaróvár, 2024. július 19 - 21.
A Szigetköz ad otthont nyár közepén a guruló büféket felvonultató, fergeteges koncerteket és pörgős programokat is kínáló gasztroshownak. Trendi kaják, fiatalos fogások, frissensültek és street food teszi feledhetetlenné a hétvégét.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Nyársapát, 2024. július 20.
Ez a nyár sem maradhat el sokak kedvenc nyári étele, a lecsó nélkül. A Szarka-kúria parkjában megrendezendő eseményre bármely korosztályt szeretettel várják a helyiek.
bővebben
Gönci Barack Ünnep
Gönci Barack Ünnep
Gönc, 2024. július 20.
Aki lekvárnak vagy akár friss fogyasztásra, esetleg pálinkának keres egy zamatos és lédús barackfajtát, annak nem szükséges tovább kutakodnia, mert ezen a programsorozaton megízlelheti az egyik legjobb fajtát, sőt kedvére vásárolhat is belőle.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!