126 találat 2024. ápr. 16. és 2024. nov. 30. között

Velencei tavi Hal -, Vad -, Bor és Pálinkafesztivál
Velencei tavi Hal -, Vad -, Bor és Pálinkafesztivál
Agárd, 2024. május 3 - 5.
A Velencei-tó egyik meghatározó szezonnyitó eseménye, amely Agárdon kerül megrendezésre. A rendezvény a kultúra, a hagyományok és a gasztronómia köré épül és természetesen a természeti értékek védelme is előtérbe kerül.
bővebben
Borzsongás
Borzsongás
Villány, 2024. május 3 - 5.
Villány borvidéke újra várja a látogatókat, ahol természetesen a boré a főszerep. Ezen a rendezvényen májusfaállítás, rengeteg műsor, magyar táncház és latin tánctábor is akad. A gasztronómia kedvelőit ételkülönlegességek várják.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Budapest, 2024. május 3 - 5.
Az esemény a mozgó vendéglátó járművekről szól. A rendezvény fő célkitűzése, hogy bemutassa egy helyszínen az összes vendéglátó járművet és az azokban készülő remek ételeket.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Zalaegerszeg, 2024. május 3 - 5.
Már sokadik alkalommal rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörünnepét, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre. Rengeteg sörfogyasztó fordul meg ezen a már jól ismert eseményen.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Kiskőrös, 2024. május 10 - 12.
A kiskőrösi városalapítók napja és országos rétes feszt a környékbeli településekről és az ország több pontjáról is vonzza a látogatókat. A turistáknak egy gasztronómiai és könnyűzenei programot kínálnak ezeken a különleges napokon.
bővebben
Bográcsos Ételek Főzőversenye
Bográcsos Ételek Főzőversenye
Kerekegyháza, 2024. május 11.
A városban idén is minden gasztronómia kedvelőt várnak a főzőversenyre. A programon a versenyzők bográcsételeket készíthetnek, amit zsűri bírál el.
bővebben
Pálinka és párlatverseny
Pálinka és párlatverseny
Kárász, 2024. május 11.
A Baranya megyei Kárászon az idén újfent megrendezik a pálinka és párlat kedvelők gasztro és kulturális eseményét. Több, mint öt éve, hogy elindult a kezdeményezés egy pálinkás programsorozatra, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
bővebben
Félúton fesztivál - Halászléfőző verseny
Félúton fesztivál - Halászléfőző verseny
Kiskunhalas, 2024. május 11.
Szíves látás, ízletes halászlé és izgalmas versenyhangulat is lesz Kiskunhalason, a főzőverseny felé félúton. Ezen a remek eseményen színes programok, élőzene, kézműves- és kirakodóvásár is várja a családokat, baráti társaságokat.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Szeged, 2024. május 16 - 26.
A szegedi Borfesztivál több napon keresztül, több helyszínen, 150 borász, közel 200 kézműves jelenlétével és 250 programmal várja a kilátogatókat. A borfesztiválon gasztroudvar, hídi vásár is megrendezésre kerül.
bővebben
Avasi borangolás
Avasi borangolás
Miskolc, 2024. május 16 - 19.
A miskolci Avas hegy több évszázados borkultúrára tekint vissza, a város lakói pedig igyekeznek ezt a hagyományt évről évre feleleveníteni. A Borbarátok Társasága egyesület által szervezett borászati program napokon át várja a látogatókat Miskolc szívében.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!