107 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Art Piknik
Art Piknik
Pannonhalma, 2024. június 8 - 9.
Varázslatos helyszínt biztosít a település az egyik legizgalmasabb és legszínesebb hazai gasztro rendezvénynek ebben az időszakban. A kulináris élvezetek a vizuális kultúrával karöltve prezentálnak igazi gasztroshowt.
bővebben
Laskafesztivál
Laskafesztivál
Cegléd, 2024. június 14 - 16.
Már nem először kerül megtartásra ez az esemény. A gasztro rendezvények közül igen nagy volumenűnek számító programsorozatra most is rengeteg látogatót várnak. Kóstolóval összekötött főzőverseny és széles körű borászati bemutató várja a látogatókat, miközben mindenki
bővebben
Eperfesztivál
Eperfesztivál
Tahitótfalu, 2024. június 14 - 16.
A kellemes hangulatú község újra megrendezik az egyik kedvelt gyümölcs programsorozatát. Az epret sokan szeretik, így azoknak biztosan ajánljuk, akik az eperszezon minden egyes napján fogyasztják a lédús gyümölcsöt.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Debrecen, 2024. június 14 - 16.
Végre egy jó kis debreceni gasztrofeszt, amelyen minden kolbászból lesz! Érdemes kilátogatni a családdal, ha kedveljük a házi készítésű disznóságokat.
bővebben
1 Csepp Fesztivál
1 Csepp Fesztivál
Hegykő, 2024. június 14 - 16.
Kézműves sörök és pálinkák – ez a legjobb, ami egy gyümölccsel történhet. Ezt vallják a rendezvény szervezői is, akik izgalmas programokkal, és finomabbnál finomabb kézműves sörökkel, valamint párlatokkal várják az érdeklődőket.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Győr, 2024. június 20 - 23.
A fantasztikus gasztronómiai járat az idén is elérkezik a városba, mely igazi kulináris élményeket rejteget a programsorozat győri állomására.
bővebben
Kakas Szépségverseny és Bográcsfesztivál
Kakas Szépségverseny és Bográcsfesztivál
Poroszló, 2024. június 22.
Ezt a poroszlói programot mindazoknak ajánljuk, akik kedvelik a gasztro feszteket, amelyen igen sok kulturális és gyermekeknek szóló programkínálat is megtalálható. Poroszlón kerül megrendezésre a rendezvény, melyen főként kulturális események és szabadtéri programok várják az
bővebben
Bükkaljai Borfesztivál és Nemzetközi borverseny
Bükkaljai Borfesztivál és Nemzetközi borverseny
Bogács, 2024. június 26 - 30.
A település újra várja a borkedvelőket a Bükkaljai Bornapokra. A számtalan kulturális programot is felkínáló több napos rendezvénysorozat egy nemzetközi borverseny izgalmas pillanatait is tartogatja a nagyközönség számára.
bővebben
Karcagi Birkafőző Fesztivál
Karcagi Birkafőző Fesztivál
Karcag, 2024. június 28 - 29.
A Magyar Szellemi Kulturális Örökség részének is megválasztott karcagi esemény idén is megrendezésre kerül. A pompás birkaételek és a finom italok, valamint kulturális rendezvények is várják a fesztiválozókat.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Komárom, 2024. június 28 - 30.
Már hazánkban is jó ideje teret hódított magának a street food, mely lényege a kézben elférő ételek menet közbeni fogyasztása. A food truck, azaz a meleg ételkülönlegességeket árusító mozgó büfé, pedig az a hely, ahonnan beszerezhetőek ezek a finomságok.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!