Karcagi Birkafőző Fesztivál 2024

Karcag - 2024. június 28 - 29.

A Karcagi Birkafőző Fesztivál 2024. június 28 - 29. napon kerül megrendezésre. A Magyar Szellemi Kulturális Örökség részének is megválasztott karcagi esemény idén is megrendezésre kerül. A pompás birkaételek és a finom italok, valamint kulturális rendezvények is várják a fesztiválozókat.

Számtalan bográcsban rotyog majd a finomabbnál finomabb birkapörkölt, melyek elfogyasztása a fesztiválközönségre vár. Érdemes ezen a hétvégén elutazni a városba és részt venni a már szinte hagyományosnak számító programsorozaton. Az ország egész területéről érkeznek a szakácsok, hogy összemérjék tudásukat. Felnőtt és diák birkafőzőverseny is lesz, így több korosztálynak is drukkolhatunk a helyszínen.

Akik nem csak a gasztronómia miatt látogatnak el erre a programra, jól teszik, ha ezt nem hagyják ki, hiszen folklórfesztivál, koncertek, kézműves vásárok, gyerekprogramok és a szokásos utcabál is várja a fesztiválozó tömegeket. Érdemes a rendezvényen a család összes tagjával részt venni, hiszen felnőttek és gyerekek egyaránt jól fognak szórakozni.

Kapcsolódó Youtube videó:

Karcagi Birkafőző Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!