107 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Borfesztivál
Borfesztivál
Budapest, 2024. szeptember 12 - 15.
A borokról szól ismét minden a budapesti forgatagban. Színes programokkal készülnek a szervezők a rengeteg igényt kielégítő eseményre. Az összes igazi gasztrománnak a helye itt van, hiszen a lehetőségek adottak ahhoz, hogy jól érezzék magukat.
bővebben
Hagymafesztivál
Hagymafesztivál
Makó, 2024. szeptember 13 - 15.
Több, mint húsz éve már évről évre szeptemberében rendezik meg ezt a sokat megélt programsorozatot, melynek középpontjában természetesen a hagyma áll. A több napos rendezvény gasztro és kulturális kategóriájú, méretét tekintve pedig nagyszabású eseménynek számít a
bővebben
Zamat Fesztivál
Zamat Fesztivál
Debrecen, 2024. szeptember 13 - 15.
Újra lesz zamatos és ízletes finomságokat kínáló debreceni programsorozat, mely évről évre egy igazán hangulatos esemény. A gasztro rendezvénysorozat ismét bővelkedik majd sok finomsággal.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Paks, 2024. szeptember 13 - 15.
A mozgó éttermek sora nem áll meg, tovább járja az országot a legkülönlegesebb food truck bódék társulata, hogy valami újat, finomat és különlegeset szállítsanak Magyarország különböző városaiba.
bővebben
Haluska fesztivál
Haluska fesztivál
Vanyarc, 2024. szeptember 14.
A Nógrád megyei település az idén is megrendezi a haluska ünnepét. Ha valaki nem ismerné a haluskát, akkor a sztrapacska néven is elhíresült ételről biztos hallott már mindenki. A szeptemberi program sorozat egy gasztro és kulturális rendezvény.
bővebben
Ajvárfesztivál
Ajvárfesztivál
Deszk, 2024. szeptember 14.
A Csongrád megyei község Szegedtől délkeletre 3 kilométerre található, ahol évről évre megrendezik az ajvár ünnepét. A szerbek paprikakrémjét mindenki ismeri. A deszki eseményre az ínyenc ajvárkedvelőket sok szeretettel várják.
bővebben
Szekszárdi Szüreti Napok
Szekszárdi Szüreti Napok
Szekszárd, 2024. szeptember 19 - 22.
Szekszárdon minden a szőlőről és a borról szól az idei rendezvénysorozaton is. A már hagyományossá vált megrendezésre kerülő eseményen a szüreti napok igazi különleges események sokaságával várja a kilátogató közönséget, többek között szüreti felvonulással
bővebben
Őrségi Tökfesztivál
Őrségi Tökfesztivál
Őriszentpéter, 2024. szeptember 20 - 22.
A tök ünnepét az idén is megrendezik a Vas megyei városban Őriszentpéteren, valamint Nagyrákos, Szalafő, Magyarszombatfa is tartogat programlehetőségeket az Őrségi Tökről elnevezett programsorozaton, melyet több, mint tíz éve mindig megrendeznek a települések.
bővebben
Burgonyafesztivál
Burgonyafesztivál
Gyenesdiás, 2024. szeptember 21.
A kolompér, kompér, krompér, kolompír, grulya, svábtök, földialma, pityóka, krumpedli, krumpli azaz a burgonya ünnepét ülik meg Gyenesdiáson a Zala megyei nagy községben. Itt minden a burgonyáról fog szólni az idei programsorozaton is.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Zalaegerszeg, 2024. szeptember 27 - 29.
Újra elszabadulnak a street food guruló árusai. A magával ragadó hangulattal bíró gasztroshow ezúttal Zalaegerszegen várja az éhes vándorokat, kíváncsi érdeklődőket, a finom falatok, a remek zenék és a látványos sportesemények rajongóit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!