Food Truck Show 2024

Paks - 2024. szeptember 13 - 15.

A Food Truck Show 2024. szeptember 13 - 15. között kerül megrendezésre. A mozgó éttermek sora nem áll meg, tovább járja az országot a legkülönlegesebb food truck bódék társulata, hogy valami újat, finomat és különlegeset szállítsanak Magyarország különböző városaiba.

Ezúttal Paksot veszik célkeresztbe, hogy elkápráztassák a lakókat a legkülönlegesebb utcai ételekkel. A hangulat évről évre remek, most sincs ez másképp. Kicsit amerikai stílusra hajazó, barátságos rendezvény, ahol az ételek és italok kerülnek középpontba.

A food truck-ok különböző finomságokkal lesznek felszerelve, így aki édességre vágyik, esetleg valami tartalmasabb ételre – például egy dupla burgerre - biztosan megtalálja a leginkább kedvére valót. S természetesen italválasztékból sem lesz hiány! Pszichológusok is megállapították, hogy a közös étkezéseknek számos pozitív hatása van egy család életére, s ha az étkezés a szabad levegőn történik, ráadásul más programokkal is egybeköthető, biztos a siker. Így hát mindenképp érdemes családostul ellátogatni erre a gasztro eseményre!

Food Truck Show 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!