Hagymafesztivál 2023

Hagymafesztivál 2023 Makó

Makó - 2023 évi időpont nem ismert!

Több, mint húsz éve már minden év szeptemberében rendezik meg ezt a sokat megélt programsorozatot, melynek középpontjában természetesen a hagyma áll. A több napos rendezvény gasztronómiai és kulturális kategóriájú, méretét tekintve pedig nagyszabású eseménynek számít a környéken.

Szinten már hagyománya van az első napi jelmezes felvonulásnak, mely megadja az egész programsorozat alaphangulatát. Szakmai fórumok, sport események és szórakoztató programok bőséges választékban lesznek. Hagymás ételek és hagymás ételkülönlegességek színes kínálatára számíthatnak a kiérkezők. Sőt van lehetőség hagymás ételek főzőversenyén is indulni a vállalkozó szelleműeknek.

A makói vöröshagyma egy igazi hungarikum, melynek köszönhetően Makó neve egybeforr a hagymával. A rendezvénysorozat célja, hogy bemutassa minden látogató számára a múltat, jelent és akár a jövő terveit is. A gyermekek szintén remekül érzik majd magukat, ugyanis számos játszási lehetőség közül válogathatnak a rendezvénysorozat egyes napjai alatt.

Hagymafesztivál 2023 információk:

Weblap: -
E-mail: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner