Hagymafesztivál 2024

Makó - 2024. szeptember 13 - 15.

A Hagymafesztivál 2024. szeptember 13 - 15. között kerül megrendezésre. Több, mint húsz éve már évről évre szeptemberében rendezik meg ezt a sokat megélt programsorozatot, melynek középpontjában természetesen a hagyma áll. A több napos rendezvény gasztro és kulturális kategóriájú, méretét tekintve pedig nagyszabású eseménynek számít a környéken.

Szinten már hagyománya van az első napi jelmezes felvonulásnak, mely megadja az egész programsorozat alaphangulatát. Szakmai fórumok, sport események és szórakoztató programok bőséges választékban lesznek. Hagymás ételkülönlegességek színes kínálatára számíthatnak a kiérkezők. Sőt van lehetőség főzőversenyen is indulni a vállalkozó szelleműeknek.

A makói vöröshagyma egy igazi hungarikum, melynek köszönhetően Makó neve egybeforr a hagymával. A rendezvénysorozat célkitűzése, hogy bemutassa a látogatók számára a múltat, jelent és akár a jövő terveit is. A gyermekek szintén remekül érzik majd magukat, ugyanis számos játszási lehetőség közül válogathatnak a rendezvénysorozat egyes napjai alatt.

Kapcsolódó Youtube videó:

Hagymafesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!