Sörfesztivál 2024

Alsóörs - 2024. július 10 - 14.

A Sörfesztivál 2024. július 10 - 14. között kerül megrendezésre. Ezen a nyáron is mindenkit hívogat ez a nagyszabású alsóörsi esemény. A finom sörök és a különleges programok sokakat vonzanak a helyszínre. Egyszóval mindenkit, aki kedvét leli a sörkülönlegességekben.

A festői szépségű táj és a Balaton közelsége sokaknak nyújt kellemes kikapcsolódást. A balatoni sörünnepen minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat. Lesznek kisüzemi sörök, különféle nemzetiségek sörei, de csapoltak is megtalálhatók a kínálatban. Ezen a rendezvényen akár több mint 100 sört is meg lehet kóstolni. Nem mindennapi kézműves sörök is kóstolhatók, hiszen lesz chilis, csokoládés, sőt szűrt és szűretlen sör is.

A helyszínen a Balaton közelsége miatt akár egy kellemes nyári pihenés is garantált és a sörök mellett a különféle kulturális programok is elérhetők. Családok számára is ajánljuk ezt a rendezvényt, hiszen gasztro finomságok is megkóstolhatók, amelyet akár külföldi vendéglátók kínálatában is megtalálhatnak a vendégek.

Kapcsolódó Youtube videó:

Sörfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!