Sóletfesztivál 2024

Budapest - 2024 évi időpont nem ismert!

A sólet egy hagyományos zsidó étel, mely szombatonként készült, hogy a törvények tisztelete mellett is ehessenek meleg ételt a zsidók. Rendkívül gazdag egytálétel, mely manapság már többféle változatban is készül az otthonokban.

Eme étel megismerésére szolgál ez a fővárosi esemény, melyet évről évre megrendeznek. A szervezők szeretettel várják a sóletkedvelőket, hogy megkóstolják a különböző módon elkészített ételkölteményeket, ugyanis a felhozatal bőséges lesz. Akinek nincs ideje helyben fogyasztásra, ne csüggedjen, elvitelre is kérheti, így garantáltan nem marad le erről a különleges ételről.

Természetesen azok számára is tartogat élményeket a budapesti esemény, akik nem kívánnak sóletet kóstolni. A kicsiknek és nagyoknak szóló zenei koncertek a remek hangulatot, a vezetett beszélgetések pedig a zsidó kultúra megismerésének lehetőségét biztosítják. Akik mélyebben szeretnék ezt a vallást és az ezzel járó életet megismerni, bátran kérdezhetnek a jelen lévő rabbiktól. Egy kellemes gasztronómiai, kulturális, zenei esemény, amelyet nem érdemes kihagyni!

Kapcsolódó Youtube videó:

Sóletfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!