Mangalica Fesztivál 2022 Budapest

Mangalica Fesztivál Budapest 2022

2022 évi időpont nem ismert!

Ez az ingyenesen látogatható, kiváló hangulatú gasztronómiai rendezvény a belváros szívében, a Szabadság téren kerül megrendezésre. Valódi, csak a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött termékekkel készülnek a kiállítók, akik az ország minden pontjáról érkeznek a fesztiválra.

Több mint 30 mangalica-tenyésztő mellett kiállítja ízletes termékeit a Pick Szeged is. Emellett – ahogy már tavaly is – idén is kiemelt helyet kapnak a hazai tej- és tejtermék-előállító gazdaságok is. Természetesen a mangalica termékek mellett kiváló minőségű borok, pálinkák fogyasztására is lehetőség van. Emellett kézműves portékák, gyermekprogramok, igazi vásári hangulat várja a rendezvényre kilátogatókat.

Idén is kiemelt fontossággal kezelik a fesztiválszervezők a környezet védelmét, így a szelektív hulladékgyűjtést. Ennek okán a fesztiválon kiállító árusok részére újrahasznosított papírtasakokat biztosítanak. A rendezvény egyik fő különlegessége a fair trade mozgalom elindítása, ahol a vásárló közvetlenül a termék előállítójától vásárol.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner