Mangalica Fesztivál 2024

Budapest - 2024 évi időpont nem ismert!

Ez az ingyenesen látogatható, kiváló hangulatú gasztro rendezvény a belváros szívében, a Szabadság téren kerül megrendezésre. Valódi, csak a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött termékekkel készülnek a kiállítók, akik az ország összes pontjáról érkeznek a programra.

Több mint 30 mangalica-tenyésztő mellett kiállítja ízletes termékeit a Pick Szeged is. Emellett – ahogy már tavaly is – idén is kiemelt helyet kapnak a hazai tej- és tejtermék-előállító gazdaságok is. Természetesen a mangalica termékek mellett minőségű borok, pálinkák fogyasztására is lehetőség van. Emellett kézműves portékák, gyermekprogramok, igazi vásári hangulat várja a fesztre kilátogatókat.

Ugyancsak kiemelt fontossággal kezelik a szervezők a környezet védelmét, így a szelektív hulladékgyűjtést. Ennek okán a fesztiválon kiállító árusok részére újrahasznosított papírtasakokat biztosítanak. Az esemény egyik fő különlegessége a fair trade mozgalom elindítása, ahol a vásárló közvetlenül a termék előállítójától vásárol.

Kapcsolódó Youtube videó:

Mangalica Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!