Lecsófőző Fesztivál 2024

Baracs - 2024 évi időpont nem ismert!

Finom ételek, látványos műsorok, garantáltan sok nevetés, és lezárásképp egy kis mulatozás. Ez mind várja a kedves érdeklődőket Baracson, a lecsófőzés nagy eseményén. Ezt az ételt annyi változatban készítik, hogy felsorolni is nehéz.

Bár a környező országokban is készül a lecsóhoz hasonló „zöldségragu”, a magyar változathoz nincs fogható, amit be is bizonyíthatnak a főzőversenyre jelentkezők. Amint megvannak az ételek, a kritikus zsűri eldönti, kinek sikerült a legízletesebb egytálételt szervíroznia. Főzés közben látványos bemutatókkal szórakoztatják a rotyogó fazekak mellett izzadó szakácsokat, s gyermekeik ez idő alatt ugráló várban múlathatják az időt. Este pedig tánccal és zenével vezethetik le a résztvevők a nap feszültségét.

S ahogy az ékes magyar közmondás is tartja: „Legjobb szakács az éhség.” Ennek fényében érdemes üres hassal érkezni, hogy minél nagyszerűbb ételkölteményeket varázsoljanak a zsűritagok elé. Aki mégis megéhezne lecsója elkészülte előtt, a büfében vagy a kürtöskalácsosnál csillapíthatja korgó gyomrát. Elő a fakanalakkal, lecsóra fel!

Kapcsolódó Youtube videó:

Lecsófőző Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!