Lecsófesztivál 2023

Lecsófesztivál 2023 Székesfehérvár

Székesfehérvár - 2023 évi időpont nem ismert!

Nincs olyan magyar ember, aki ne evett volna lecsót, azt az igazi hagyományos parasztételt, mely a nyár egyik nagy slágere, friss alapanyagokból, némi kolbásszal, tojással vagy bármilyen variációval kiegészülve laktató egytálétel. Főzhető akár szabad tűzön is, úgy még belecsempésződik, az a „füstös” íz, mely még finomabbá teszi.

Székesfehérváron évek óta megrendezik a lecsófőző eseményüket, mely évről évre, egyre nagyobb méreteket ölt. Több száz bográcsban rotyognak a finomabbnál finomabb, különlegesebbnél különlegesebb lecsók. Az egész várost körbelengik az illatozó étkek. A csapatok minden évben a Lecsókirály, Lecsókirálynő címért versengenek.

Minden főzni vágyót, vagy épp kóstolni szerető vendéget sok szeretettel várnak a rendezvény szervezői. Szórakoztató programok kísérik az egész napos eseményt, mely egy igazi és hamisítatlan vigasságnak ígérkezik, az elmúlt évekhez hasonlóan. Sok szeretettel várnak minden kilátogató érdeklődőt, s kellemes kulináris élményekben gazdag időtöltést kívánnak a rendezvény szervezői.

Lecsófesztivál 2023 információk:

Weblap: -
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!