Lecsófesztivál 2024

Székesfehérvár - 2024 évi időpont nem ismert!

Nincs olyan magyar ember, aki ne evett volna lecsót, azt az igazi hagyományos parasztételt, mely a nyár egyik nagy slágere, friss alapanyagokból, némi kolbásszal, tojással vagy bármilyen variációval kiegészülve laktató egytálétel. Főzhető akár szabad tűzön is, így belecsempésződik az a „füstös” íz, amely még finomabbá teszi.

Székesfehérváron évek óta megrendezik a lecsófőző eseményt, ami évről évre egyre nagyobb méreteket ölt. Több száz bográcsban rotyognak a finomabbnál finomabb, különlegesebbnél különlegesebb lecsók. Az egész várost körbelengik az illatozó étkek. A csapatok a Lecsókirály, Lecsókirálynő címért versengenek a program idején.

Minden főzni vágyót, vagy épp kóstolni szerető vendéget várnak a rendezvény szervezői. Szórakoztató programok kísérik az egész napos eseményt, mely egy igazi és hamisítatlan vigasságnak ígérkezik, az elmúlt évekhez hasonlóan. Sok szeretettel várják a kilátogató érdeklődőket, s kellemes kulináris élményekben gazdag időtöltést kívánnak a rendezvény szervezői.

Lecsófesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!