Lecsófesztivál 2024

Gyömrő - 2024. augusztus 30 - szeptember 1.

A Lecsófesztivál 2024. augusztus 30 - szeptember 1. között kerül megrendezésre. Ki ne szeretné a lecsót? Nos, így vannak ezzel a gyömrőiek is, hiszen kiemelkedő eseményük témája immár sokadik éve a lecsó. Ez egy igazi hungarikum, mely a magyar konyha egyik legismertebb étele. Eköré építették fel ezt a programsorozatot a helyiek, melyre mindenkit várnak.

No, de nem csak lecsót főznek versenyszerűen évről évre , hanem kiemelkedőbbnél kiemelkedőbb produkciókkal tűzdelik tele a programsorozatot. Hagyományőrzők, népzenei előadások, könnyű zenék színes felhozatala várható. Kézműves vásárok, gyerek programok lesznek több napon keresztül, így itt mindenki talál magának kikapcsolódási lehetőséget.

Az idei évben is a program szervezői arra törekednek, hogy bemutassák azokat a Kárpát medencei hagyományokat, melyekkel ma már kevesebbet találkozhatunk. Sok szeretettel várják a hagyományokhoz kötődő vagy épp hagyományok iránt érdeklődő vendéget, akik jól szeretnék érezni magukat egy fergeteges mulatságon.

Kapcsolódó Youtube videó:

Lecsófesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!