Sok ínyenc kedvence közé tartozik, a leginkább téli évszakban készülő remegő egytálétel, a kocsonya. Számtalan módon készítik a rutinos háziasszonyok, például zöldségekkel, tojással felturbózva, de van, aki ecettel teszi pikánsabbá ezt a hideg húsos főételt.
Ez a rendkívüli esemény azok számára kerül megrendezésre, akik kedvelik a csodálatos kocsonyát, vagy szívesen kóstolnának végig egy jó kis disznótoros menüsort! Az ételköltemények után dukál a finom desszert is, így ebből sem lesz hiány, különböző nassolnivalókból válogathatnak az érdeklődők.
S ha a rengeteg étel nem melegítené fel a látogatókat, akkor a forralt bor, a pálinka biztosan felfűti majd a hangulatot! Kellemes velencei gasztroprogramnak ígérkezik a Korzó igényesen kialakított területén. A rendezők szeretettel várják a családokat, baráti társaságokat, kicsiket és nagyokat egyaránt!