Ikarus Találkozó 2024

Tapolca - 2024. május 11.

Az Ikarus Találkozó 2024. május 11. napon kerül megrendezésre. Veszprém megyében nagy visszhangja volt az eddigi Ikarus találkozóknak. Hatalmas gépek, egyéb kisebb járműcsodák láthatók, melyek meghatározóak voltak és vannak is mind a mai napig a tömegközlekedés szempontjából. A város ezúttal is az Ikarusokról fog szólni.

Valamennyi korosztálynak ideális programlehetőség, szakmai és egyben családi programok az érdeklődők számára. A tavaszi alkalom lehetővé teszi, hogy egy kellemes napot eltöltsenek a vendégek a kiállított darabok között. Több étkezési lehetőségre is lehet számítani, valamint egyéb kísérő programokkal bővített rendezvényre számíthat a kiérkező látogató.

A város rendezvénye mindig remek kikapcsolódási és szórakozási módot kínál a nagyszabású Ikarus Kiállítás kapcsán, melyre a járműveket a BKV Zrt., hazai Volán társaságok és egyéb magán gyűjtők hoznak el a nagyközönség részére. Nosztalgia buszjáratok közlekednek az esemény ideje alatt. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánnak a szervezők.

Kapcsolódó Youtube videó:

Ikarus Találkozó 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!