Inotai Toros Fesztivál 2024

Várpalota - 2024. február 10.

Az Inotai Toros Fesztivál 2024. február 10. napon kerül megrendezésre. A Bakony közelében fekvő Inota idén sem hagyja ki éves repertoárjából a disznótort, hisz falun nem érhet véget úgy a tél, hogy ne lógna a száradó kolbászsor a kamra kampóin.

Ez a rendkívüli gasztro esemény már több alkalommal került megrendezésre, a helyiek és a távolabbról érkezők nagy örömére. Évről évre több főzőcsapat jelentkezik a rendezvényre, növelve annak színvonalát. A program már reggel kezdetét veszi, egy fogópálinka után ugyanis kezdődik a munka, a húsfeldolgozás. Az érkezők rengeteg disznóból készült fogást ízlelhetnek, a sült húsoktól kezdve a különböző kolbászokig.

A bátrak kolbásztöltő versenyre is benevezhetnek, ehhez azonban előzetes jelentkezés szükséges. A verseny eredményét pedig még a nap folyamán közhírré teszi a szakavatott zsűri. Az izgalmas napon a gyermekeket sem kell a nagyszülőkre bízni, hiszen a Faluházban rengeteg kísérő programmal készülnek számukra a szervezők. Népi játékok mellett különböző falusi élményekkel gazdagodhatnak a legkisebbek. Érdemes ellátogatni erre a családi gasztroprogramra!

Kapcsolódó Youtube videó:

Inotai Toros Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!