Gourmet Fesztivál 2024

Budapest - 2024. május 24 - 26.

A Gourmet Fesztivál 2024. május 24 - 26. között kerül megrendezésre. Idén is a Millenáris Parkban kerül megrendezésre ez az egyik legjobb hazai gasztro rendezvény. A nem mindennapi eseményen számtalan étterem, borászat képviselteti magát. Érdemes ezen a pár napon egy gasztro látogatást tenni a helyszínre akár családostul is.

Igen finom borokkal, pálinkákkal, sajtokkal, szalámikkal, sonkákkal és mézekkel várják a fesztiválozó közönséget a rendezők. A különleges fűszerek használatával igazi csemegék megkóstolása vár az összes résztvevőre. A „gasztrorendezvények rendezvénye” idén is sok látogatót fog vonzani az előzetes becslések szerint. Az egy helyen elérhető magyarországi kulináris élvezetek sokaknak jelent kikapcsolódást és élménydús programjaival ez is egy lenyűgöző lehetőség lesz.

Akik imádják a hazai ízek kavalkádját, azok mindenképpen látogassanak ki a Millenárisra, hogy jól érezzék magukat. A gasztró programokon és kóstolókon kívül zenés programokkal, valamint gyerekprogramokkal is kedveskednek a rendezvénysorozat szervezői. A budapesti családi hétvégén délutánonként a gyermekeké a főszerep, este pedig a koncertek vonzzák az éhes felfedezőket!

Kapcsolódó Youtube videó:

Gourmet Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!