Gourmet Fesztivál 2022 Budapest

Gourmet Fesztivál Budapest 2022

2022. május 27 - 29.

Idén is a Millenáris Parkban kerül megrendezésre ez a hazai gasztronómiai rendezvény. A nem mindennapi eseményen számtalan étterem, borászat képviselteti magát. Érdemes ezen a pár napon egy gasztro látogatást tenni a helyszínre akár családostul is.

Igen finom borokkal, pálinkákkal, sajtokkal, szalámikkal, sonkákkal és mézekkel várják a fesztiválozó közönséget a rendezők. A különleges fűszerek használatával igaz csemegék megkóstolása vár minden résztvevőre. A „gasztrorendezvények rendezvénye” idén is sok látogatót fog vonzani az előzetes becslések szerint. Az egy helyen elérhető összes magyarországi kulináris élvezet sokaknak jelent kikapcsolódást és különleges programjaival ez is egy lenyűgöző lehetőség lesz.

Akik imádják a hazai ízek kavalkádját, azok mindenképpen látogassanak ki a Millenárisra, hogy jól érezzék magukat. A gasztró programokon és kóstolókon kívül zenés programokkal, valamint gyerekprogramokkal is kedveskednek a rendezvénysorozat szervezői. A budapesti családi hétvégén délutánonként a gyermekeké a főszerep, este pedig a koncertek vonzzák az éhes felfedezőket!

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner