2021. december 07., kedd

Főzdefeszt 2021 Budapest

Főzdefeszt Budapest 2021
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Főzdefeszt
Budapest,
A budapesti Józsefváros Önkormányzatának szervezésében ismét megtartásra kerül a Mikszáth Kálmán és a Szabó Ervin téren ez a rendezvény. A Palotanegyed legszebb terein zajló fesztivált ezúttal már sokadjára rendezik meg. Az esemény a kézműves sörök jegyében telik.
A sörfesztivál a magyar kézműves söröket kívánja egy kicsit előtérbe helyezni, hiszen a sörfőzésnek igen nagy hagyományai vannak Magyarországon, csak ezt sajnos kevesen ismerjük és tudjuk. A több tízezres látogatottságú fesztivál rengeteg újdonságot vonultat fel minden évben. A tavalyi fesztivál óta megint születtek új sörök melyekre a látogatók is bizonyára kíváncsiak lesznek.

Több kézműves sörfőzde is részt vesz az eseménydús eseményen, így bizonyára számos új ízt kóstolhatunk majd meg. Érdekes ízű, érdekes előállítású sörök vesznek majd részt ezen a fesztiválon. Érdemes minden sörfőzde pavilonjánál egy kis időt eltölteni és ismerkedni az ismeretlen ízekkel.

A házi sörfőzés immáron teljesen legálisan végezhető Magyarországon, így egyre többen döntenek a sörfőzdék megnyitása mellett. Minden régióból más és más ízvilág érkezik majd el hozzánk ezen a hétvégén. Extrém, felháborító, brutális gyönyörű sörök várják a nagyérdeműt a sörfőzők sorában. A fesztiválon több külföldi sörfőzde is lehetőséget kapott arra, hogy ínyencségeit bemutathassa.

Sörívóknak igen erősen ajánlott ez a rendezvény, amelyet semmiképpen nem érdemes kihagyni! Lesz étel is, hiszen egy jópofa sör mellé lakoma is jár. Érdemes az ízkavalkádban is elmerülni és a gasztronómiai különlegességekkel is megismerkedni.

A Főzdefeszten ezen kívül izgalmas játékos programok és természetesen zene is várja a sörivókat!
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2021. Minden jog fenntartva.