Édes Napok 2024

Budapest - 2024 évi időpont nem ismert!

Ismét kezdetét veszi a budapesti csokoládé fesztivál elnevezésű rendezvény, mely sokadik alkalommal kápráztatja el a fővárosiakat. Finomabbnál finomabb csokoládék, édességek várják a vendégeket az ünnepségre. Ez a nap tényleg ünnepnek számít az édességrajongók számára.

A bőséges kínálat mellett fontos kitérni a minőségre is, hiszen ez sem egy utolsó szempont. Jobbnál jobb minőségben, több, mint 70 kiállítóval nyitja meg kapuit az idei budapesti édesség fesztivál legújabb évada. A helyszín ismét a Bazilika előtti Szent István tér, mely a város egyik legszebb tere, valószínűleg ez is szempontot játszott, mikor kiválasztásra került.

A több napos budapesti csokifesztivál eseményre mindenki ellátogathat, hiszen a csoki mellett borokkal, italokkal is készülnek. Bemutatók, előadások várják az érdeklődő közönséget. A sütögető amatőrök számára is érdekes látványosságokkal kedveskednek a szervezők, mely lehetőséget ad praktikák elsajátítására is. Finom kóstolókkal várnak minden arra járót, édességkedvelőt.

Kapcsolódó Youtube videó:

Édes Napok 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!