Disznótoros Kolbászfesztivál 2024

Budapest - 2024 évi időpont nem ismert!

A fővárosiak sem maradhatnak ki a disznótorosból. Budapesten az előző évek nagy tömegeket vonzó hagyományőrző ünnepségét az idén is megtartják a programsorozat szervezői. Minden vidéki ízek kedvelői számára tökéletes programlehetőség, a disznótoros kolbász ünnep.

Bőséges programkínálatot látva méltán nevezhetjük ünnepségnek a megrendezésre kerülő rendezvényt, ugyanis a több napos esemény számtalan lehetőséget kínál a kilátogatók számára, hogy megtapasztalják milyen egy igazi disznóvágás, feldolgozás, s milyen módon készülnek el a hagyományos ételek ebből az alkalomból.

A hagyományőrzés az egyik célja a rendezvénynek, hogy bemutassa azokat az értékeket, mely a mai rohanó életben elfelejtőben vannak. Színes programkínálattal várják a kiérkező látogatókat, ahol minden korosztály számára ideális választás a program meglátogatása, amely ingyenes buszjáratokkal szolgálja a vendégek kényelmét. Mindenkit sok szeretettel várnak az idén is megrendezésre kerülő budapesti kolbász és disznótoros hagyományőrző ünnepségre.

Kapcsolódó Youtube videó:

Disznótoros Kolbászfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!