Borfesztivál 2024

Balatonalmádi - 2024. augusztus 16 - 20.

A Borfesztivál 2024. augusztus 16 - 20. között kerül megrendezésre. 15 éve már, hogy évről évre megrendezik a borok főszereplésével az almádi borhetek nevű programsorozatot. Az esemény egy gasztrokulturális élmény, ahol a finom bor mellett bármely korosztály talál kedvére való kikapcsolódási formát.

A két héten át tartó különleges bornapok gasztronómia rendezvényen az egész város lázban ég, több helyszínen futhat bele a gyanútlan járókelő, turista hangulatos programokba. Ingyenes oncertekkel, színpadi produkciókkal várják a kedves érdeklődőket. Esténként zenés-táncos programok szórakozási lehetőségére hívják a résztvevőket a szervezők, ugyanis remek zenészek, lemezlovasok biztosítják a talpalávalót.

Napközben kirakodóvásár, kézműves foglalkozások is várják a látogatókat. A gyerekeknek játszóházak és egyéb meglepetésekkel is kedveskednek a szervezők. Mindenkit sok szeretettel várnak, kis családot, nagycsaládot, baráti társaságot és a finom borok kedvelőit egyaránt, akik szeretik a balatoni borokat vagy a hazaiakat úgy általában.

Kapcsolódó Youtube videó:

Borfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!