158 találat 2024. máj. 9. és 2025. jan. 31. között

Tündérfesztivál
Tündérfesztivál
Sopron, 2024. június 15 - 16.
A soproni kulturális programok közül a tündérfesztet nem érdemes kihagyni. A nyári napfordulóhoz szorosan kötődő családi esemény leginkább a gyerekeknek szól. Az egynapos rendezvény évről évre Közép-Európa leghosszabb terén, a soproni Deák-téren kerül megrendezésre.
bővebben
Pereckalács fesztivál és Veterán Gépjármű Találkozó
Pereckalács fesztivál és Veterán Gépjármű Találkozó
Regöly, 2024. június 15.
Evés és oldschool járgányok! Kell ennél több? Ha igen, az is fellelhető ezen az eseményen. Szeretettel várnak bármely kedves látogatót ezen a regölyi falunapon.
bővebben
Nyárindító fesztivál
Nyárindító fesztivál
Üllés, 2024. június 15.
A Csongrád megyei Üllésen kerül megrendezésre a nyarat indító program sorozat, mely újra várja a kikapcsolódni vágyó érdeklődőket. A péntektől vasárnapig tartó rendezvény számtalan érdekes programmal kedveskedik a látogatóknak.
bővebben
Gólyafesztivál
Gólyafesztivál
Szany, 2024. június 15.
Egy egész napos családi programot kínálnak a szervezők az érdeklődőknek a gólyákkal a középpontban. A szanyi rendezvény a kelepelő szárnyasok megismerésének érdekében jött létre.
bővebben
Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Martfű, 2024. június 15.
Egy kis időutazás várja az érdeklődőket a martfűi Művelődési Központ előtti tér. A veterán járművek szerelmesei átélhetik a múlt szépségeit a kiállított járművek között. Lehetőség nyílik egy élményfotózásra, mely során a kellékek és a díszlet tökéletesen
bővebben
Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Szolnok, 2024. június 18 - 22.
Ez a szolnoki tiszavirág esemény újra megrendezésre kerül, amelyre bátran el lehet látogatni családostul is, hiszen mind a fiataloknak, mind az időseknek hatalmas programkínálat áll rendelkezésére. A rendezvény több helyszínen is párhuzamosan kerül megrendezésre, így mindenki
bővebben
Répcelaki fesztivál
Répcelaki fesztivál
Répcelak, 2024. június 20 - 23.
A sok éves múlttal rendelkező program az idén is megrendezésre kerül. A nyár egyik legkedveltebb eseménye a térségben a Vas megyei rendezvény, mely egy összművészeti ünnep. Az összes korosztály számára tartogat meglepetést az idei évben is.
bővebben
Völgységi Könyvfesztivál
Völgységi Könyvfesztivál
Bonyhád, 2024. június 21 - 23.
Ezen a nyáron is elérhető a városban a neves rendezvény, amely csak a könyvekről szól. A kulturális programok színes kavalkádjára számíthatunk.
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Tihany, 2024. június 21 - 30.
A levendula egy olyan gyógyhatással bíró gyógynövény, melyet sokoldalúan felhasználnak ma már több iparágban is. Rendkívül hasznos illóolajokat tartalmaz, amelyet az aromaterápiás kezelésekben is előszeretettel használnak. Egy hagyományos háztartásban is sokoldalúan fel lehet
bővebben
Szentiván-éji Vigasságok
Szentiván-éji Vigasságok
Szombathely, 2024. június 21 - 22.
Ismét megrendezésre kerül ez a szombathelyi programsorozat, ahol az év leghosszabb napjának ünneplésére gyűlnek össze a város lakói. Az esemény helyszíne ismét a festői szépségű Csónakázó-tó és környéke lesz.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!