222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Borzongás fesztivál
Borzongás fesztivál
Balatonfűzfő, 2023. október 28.
Jelmezek, szerepjáték, beöltözés és vidám pillanatok várnak mindenkit, aki ellátogat a nem mindennapi balatonfűzfői eseményre. A félelmetes út során elképesztő fellépők teszik látványossá a közös sétát bemutatóikkal.
bővebben
Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2023. november 2 - 5.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Brandfestival
Brandfestival
Budapest, 2023. november 9 - 10.
A főváros egyik legszakmaibb rendezvényére hívják az érdeklődőket a szervezők. Budapesten kerül majd megrendezésre a sokoldalú programsorozat, mely számtalan kérdésre keresi a választ, valamint több meghatározó szakmai téma lesz terítéken.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Debrecen, 2023. november 9.
Az ország egyik legkedveltebb és leginteraktívabb szakmai találkozója kerül megrendezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban. A néhány ember számára talán ijesztőnek hangzó rövidítés a humánerőforrás-menedzsment kifejezés rövidítése.
bővebben
Könyvszalon
Könyvszalon
Győr, 2023. november 10 - 12.
Újra várják a kedves látogatókat a győri könyvszalonba, ahol számos programra és meglepetésre számíthatnak a betérő könyvimádók. Sőt, a könyvek mellett más kulturális rendezvények is emelik a programsorozat fényét.
bővebben
Pontyshow
Pontyshow
Budapest, 2023. november 17 - 19.
A Ponty Show egy olyan budapesti horgász kiállítás ahol minden pecás álma valóra válik, hiszen itt a legújabb horgászfelszereléseket, botokat, orsókat, kiegészítőket vásárolhatja meg, valamint profi horgászok mutatják be a különleges trükköket és praktikákat az
bővebben
VERZIÓ Filmfesztivál
VERZIÓ Filmfesztivál
Budapest, 2023. november 22 - 29.
Az emberi méltóságot és a közös társadalmi ügyeket hivatott képviselni ez a budapesti rendezvény, ahová évről évre egyre többen érkeznek. Sikeres és népszerű dokumentumfilmek bemutatására kerül sor a programsorozaton.
bővebben
Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás
Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás
Kecel, 2023. december 1 - 3.
Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás. Ezen felbuzdulva a keceliek számtalan gyönyörű virággal örvendeztetik meg a virág kiállításra és vásárra kilátogató érdeklődőket. Mindemellett fazekas-kiállításban merülhetnek el a látogatók.
bővebben
Cirkuszfesztivál
Cirkuszfesztivál
Budapest, 2024. január 10 - 15.
A budapesti nemzetközi cirkuszfesztivál a világ legsikeresebb cirkuszi produkcióinak seregszemléje, ahova a földkerekség több pontjáról is érkeznek neves cirkuszigazgatók és művészeti vezetők. Ez a legrangosabb magyar cirkuszművészeti esemény, mely évről-évre várja a
bővebben
Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
Budapest, 2024. január 14.
Akik télen tervezik a budapesti félmaraton lefutását, azoknak kimondottan ajánljuk ezt a rendezvényt. Hidegben sem kell abbahagyni az edzéseket, sőt. Itt mindenki kellemesen kikapcsolódhat és közben az egészségéért is tehet valamit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!