304 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Romantika Ünnep
Romantika Ünnep
Gyömrő, 2023. június 24 - 26.
Ebben az évben is várható a fantasztikus gyömrői ünnep, amely a párokról és az esküvőkről szól. Ifjú vagy éppen örökifjú párok is benézhetnek a rendezvényre, hiszen itt mindenki megtalálja az őt érdeklő programokat.
bővebben
Gólyafesztivál
Gólyafesztivál
Szany, 2023. június 24.
Egy egész napos családi programot kínálnak a szervezők az érdeklődőknek a gólyákkal a középpontban. A szanyi rendezvény a kelepelő szárnyasok megismerésének érdekében jött létre.
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Balatonfüred, 2023. június 26 - július 2.
Minden zenész, pontosabban gitáros már jól ismeri azt a rendezvénysorozatot, ahol minden a gitárokról szól. A balatoni város ad otthont a megrendezésre kerülő eseménynek, ahol a zenészek, tanárok, szakmabeliek vagy épp amatőr műkedvelők találkoznak.
bővebben
Gastroblues
Gastroblues
Paks, 2023. június 26 - július 2.
A nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi feszt újra hatalmas lendülettel várja a látogatókat több napos programokkal, melyre bármely korosztályt várnak.
bővebben
Suzuki és Autós Motoros Találkozó
Suzuki és Autós Motoros Találkozó
Dunaújváros, 2023. június 28.
A Suzuki márka igen ismert, s hazánkban országszerte rendeznek autós és motoros összejöveteleket, hogy egy helyen sorakoztassák fel a márka apraja-nagyját. Ezúttal Dunaújvárost özönlik majd el a két-, és négykerekű járművek.
bővebben
Ifjúsági Találkozó
Ifjúsági Találkozó
Máriagyűd, 2023. június 29 - július 2.
A Baranyában található település évek óta nyújt vigasztalást a testi-lelki gyógyulásra vágyó zarándokoknak. A több száz éves kegyhely évről évre fogadja az érdeklődőket.
bővebben
Víz Zene Virág Fesztivál
Víz Zene Virág Fesztivál
Tata, 2023. június 30 - július 2.
A családok részére évek óta megrendezésre kerülő tatai eseményen fergeteges vidámság és program kavalkád vár mindenkire. Az összművészeti fesztet több helyszínen tartják.
bővebben
Győrkőcfesztivál
Győrkőcfesztivál
Győr , 2023. június 30 - július 2.
Évről évre megrendezésre kerül a vaskakas bábszínház által ez a győri esemény, mely már több éve szólítja meg a gyerekeket, mivel közel 1000 program csak nekik szól. Ezen a hétvégén bármely gyermek igazi kisgyerek lehet, hiszen koncertek, bábszínházi előadások, kézműves
bővebben
HalKan fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Nagykanizsa, 2023. június 30 - július 1.
Rendhagyó nagykanizsai eseménnyel készülnek a szervezők. Ez a nem mindennapi rendezvény amellett, hogy nagyszerű kikapcsolódást nyújt, rendkívül környezetbarát vállalás is.
bővebben
Poccazene fesztivál
Poccazene fesztivál
Felsőörs, 2023. június 30 - július 1.
Különleges, jó hangulatú, grillpartival egybekötött levendulaszüretre hívják a szervezők az érdeklődőket a település külterületén, a festői szépségű Pocca dűlőben. Igazán kár lenne kihagyni ezt a nem mindennapi programot, ahol jó társaságban piknikezhetünk.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!