455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Tűzkerék fesztivál
Tűzkerék fesztivál
Pannonhalma, 2023. június 24.
Újra megrendezésre kerül a pannonhalmi nyári programok egyik legnagyobb kedvence. A hagyományokhoz hűen most sem marad el a főzőverseny, szóval elő a kötényekkel és fakanalakkal, mert a szervezők örömmel fogadják a sok jelentkezést.
bővebben
Tűzugrás ökofesztivál
Tűzugrás ökofesztivál
Dozmat, 2023. június 24 - 25.
Földünk kritikus helyzete hívja életre az egyre több környezettudatos szemlélet ihlette rendezvényt. Ez a remek programsorozat is ebben a szellemben jött létre, és számtalan érdekességgel várja a látogatóit.
bővebben
Kert a Köbön fesztivál
Kert a Köbön fesztivál
Vácrátót, 2023. június 24.
Egyedülálló természetközeli élményeket kínál az Ökológiai és Botanikai Intézet a rendezvényre látogatóknak. Csodás interaktív programok és koncertek színesítik a többnapos eseményt.
bővebben
Szekérfesztivál
Szekérfesztivál
Budapest, 2023. június 24.
A Ratha-yātrā India egyik legrégibb ünnepe, amin minden alkalommal több millióan vesznek részt. Az esemény lényege, hogy egy meseszép óriás szekeret – melyet virágok tömkelege borít - húznak együtt a résztvevők egyik templomból a másikba, így tisztelegve, áldozva Isteneik
bővebben
Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Martfű, 2023. június 24.
Egy kis időutazás várja az érdeklődőket a martfűi Művelődési Központ előtti tér. A veterán járművek szerelmesei átélhetik a múlt szépségeit a kiállított járművek között. Lehetőség nyílik egy élményfotózásra, mely során a kellékek és a díszlet tökéletesen
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Balatonfüred, 2023. június 26 - július 2.
Minden zenész, pontosabban gitáros már jól ismeri azt a rendezvénysorozatot, ahol minden a gitárokról szól. A balatoni város ad otthont a megrendezésre kerülő eseménynek, ahol a zenészek, tanárok, szakmabeliek vagy épp amatőr műkedvelők találkoznak.
bővebben
Gastroblues
Gastroblues
Paks, 2023. június 26 - július 2.
A nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi feszt újra hatalmas lendülettel várja a látogatókat több napos programokkal, melyre bármely korosztályt várnak.
bővebben
Suzuki és Autós Motoros Találkozó
Suzuki és Autós Motoros Találkozó
Dunaújváros, 2023. június 28.
A Suzuki márka igen ismert, s hazánkban országszerte rendeznek autós és motoros összejöveteleket, hogy egy helyen sorakoztassák fel a márka apraja-nagyját. Ezúttal Dunaújvárost özönlik majd el a két-, és négykerekű járművek.
bővebben
Ifjúsági Találkozó
Ifjúsági Találkozó
Máriagyűd, 2023. június 29 - július 2.
A Baranyában található település évek óta nyújt vigasztalást a testi-lelki gyógyulásra vágyó zarándokoknak. A több száz éves kegyhely évről évre fogadja az érdeklődőket.
bővebben
Víz Zene Virág Fesztivál
Víz Zene Virág Fesztivál
Tata, 2023. június 30 - július 2.
A családok részére évek óta megrendezésre kerülő tatai eseményen fergeteges vidámság és program kavalkád vár mindenkire. Az összművészeti fesztet több helyszínen tartják.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!