Triatlon fesztivál 2024

Tiszaújváros - 2024. július 4 - 7.

A Triatlon fesztivál 2024. július 4 - 7. között kerül megrendezésre. A település egy igen rangos eseménynek ad otthont néhány nap erejéig. A Borsod megyei város már nem először telik meg az amatőr és profi sporttehetségekkel. A tiszaújvárosi rendezvény főként a sportról és a versenyről szól, de helyet kap a szórakozás és a kikapcsolódás is.

A különböző versenyszámokban lesznek elődöntők és döntők, gyermek, serdülő, férfi és női kategóriában. Természetesen az eredményhirdetés is a helyszínen zajlik, a győztesek a szurkolók előtt gyűjthetik be az elismerést. A versenynapok lezárásaként koncerttel készülnek a szervezők, hogy mind a nézők, mind a versenyzők kiereszthessék a fáradt gőzt és újult erővel induljanak neki a következő próbának.

A gyermekek számára a versenyszámokon kívül játszóház és bábelőadás is kínálkozik szórakozási lehetőségként. Tombolasorsoláson is részt vehetnek az érdeklődők, hogy megkergessék Fortunát! Egy módfelett izgalmas programsorozat tele energiával és jókedvvel, amiről nem érdemes lemaradni.

Kapcsolódó Youtube videó:

Triatlon fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!