Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét 2024

Tapolca - 2024. augusztus 15 - 20.

A Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét 2024. augusztus 15 - 20. között kerül megrendezésre. A Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és közismert előadók is lesznek.

A gyerekeket várja a játékpark, míg a felnőttek megtekinthetik a helyiek portékáit a kirakodóvásáron, vagy éppen részt vehetnek egy különleges pörköltfőző versenyen. A gasztro és borutca egész nap finomságokkal hívogatja a vendégeket. A népművészek és a kézművesek mellett természetesen az iparművészek is be tudnak mutatkozni.

Az eseményen a helyi kistermelők is kint lesznek, így mindenkinek lehetősége van arra, hogy finom falatokkal tömjék tele a kamrát. A különleges ételek és finom borok, valamint a számtalan program az egész családnak ajánlott. Azok a családok, akik éppen a Balaton környékén nyaralnak, mindenképpen látogassanak el ide, hiszen amíg a felnőttek szórakoznak, és finom ételeket kóstolnak, addig a gyerekeket várják a játékok és műsorok.

Kapcsolódó Youtube videó:

Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!